2777
2789
میشه بیشتر بگین  باهاش چه جاهایی رو تمیز میکنید قدرتش چطوره رد آب و دستمال نمیمونه ؟ نیاز به ...

من خونم سرامیک‌بود واقعا عالی می‌شد بعد از بخارشو سرانیکا برق میزد

برای پنجره هم که دست برسه خوبه سری پنجره هم داره گازم‌هم شیشه ای بود اونم بخارشو‌میزدم 

میشه بیشتر بگین  باهاش چه جاهایی رو تمیز میکنید قدرتش چطوره رد آب و دستمال نمیمونه ؟ نیاز به ...

همه جا رو
سرامیک ها. آشپزخونه . شیرآلات . گاز . مبل . دستشویی گربه هام . قفس پرنده هام . حتی دیوارها رو باهاش تمیز میکنیم

البته حوله هاش جداس و برای همه جا هم مستقیم سری رو بهش نمیزنم

برای پنجره ها سری جدا باید بخری که اونم فوق العاده اس

البته من کارواشش رو هم گرفتم واسه ماشین که حیاط و ماشین و بالکن و پله ها رو باهاش تمیز میکنیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من همه جا😂😂😂از شیشه ها گرفته تا کف پارکت و در کمد دیواری و .....

بعضی جاها میمونه که زود دستمال خشک بکشی برطرف میشه و‌مثل آیینه تمیززززززززز اما بعضی جاها کلا نمیمونه،مثل کمد دیواری.در عرض چند ثانیه خشک میشه و اثری ازش نمیمونه

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
من خونم سرامیک‌بود واقعا عالی می‌شد بعد از بخارشو سرانیکا برق میزد برای پنجره هم که دست برسه خوبه س ...

ممنون عزیزم ❤️

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
والا من همه جا😂😂😂از شیشه ها گرفته تا کف پارکت و در کمد دیواری و ..... بعضی جاها میمونه که زود دس ...

مرسی لطف کردی❤️❤️

همه جا رو سرامیک ها. آشپزخونه . شیرآلات . گاز . مبل . دستشویی گربه هام . قفس پرنده هام . حتی دیوارها ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم❤️

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی توی شرق و شمال شرق تهران کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.