2777
2789
عنوان

درد و دل نیمه شب...

266 بازدید | 22 پست

چرا مردا انقد راحتن 

هر ساعتی دلشون میخواد میرن بیرون هوایی بخورن میرن استخر خصوصی نصف شب (شوهر خودم همین الان). میرن با دوستاشون.. مجرد و متاهلم نداره

ولی زن ن امنیت نداره نصف شب تنها بزنه بیرون رو جدول قدم بزنه یکم سبک بشه نه اینکه کلا تنها بزنه بیرون یکم تنها باشه تو خودش 

همش مسئولیت به گردنشه پرستاری مریض داری پخت و پز (میدونم این کارا بیینهایت ثواب داره ولی بعضی وقتا دلم میخواد....) دلم میخواد یه جایی برم خیلی تنها باشم هیشکی نباشه فقط خودم و خدام

دلم ی جای خلوت میخواد میخوام واسه خودم باشم حداقل واسه یه هفته😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بر و یه روستایی خونه اجاره کن تنهایی حال کن

روستای ما امده میزبانی از شماها😁

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
تقریبا همه مون همین آرزو رو داریم

چرا این موقعیت واسمون پیش نمیاد ینی باید حتما صبر کنیم انتقال پیدا کنیم اون دنیا تا یکم طعم راحتی رو بچشیم😔❤ خدا مهربونه میدونم ولی یک جوریه حالم بده 

ای بابا بدترازهمه اینه که مردامیگن مگه چکار میکنی لباسو لباسشویی میشوره جارو هم جارو برقی. هیچوقت ق ...

حتی اگه شوهرم قدرشناس باشه بازم چند درصد دلم میخواد چند مدت واس خودم باشم هیچچچکس دور و برم نباشه فکرم از دغدغه راحت باشه راحت راحت راحت راحت...

چرا این موقعیت واسمون پیش نمیاد ینی باید حتما صبر کنیم انتقال پیدا کنیم اون دنیا تا یکم طعم راحتی رو ...

والا من امروز رفتم خرید تا ۸ بیرون بودم تا همسرم بیاد دنبالم ۲۰ دقیقه الاف شدم

با چشم آدم میخورن هیچ امنیتی برای زن نیست 

پشتم کردم به خیابون ویترین مغازه الکتریکی نگاه کردم تا برسه 😐

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
در عین اینکه احساس تنهایی میکنم ولی مثل تو دلم میخواد یه روز تنها باشم برای خودم غذا درست کنم تلویزی ...

اینم کمه دلم فضای باز میخواد مثل یه چمنزار دراز بکشم شب باشه سکوووووت هوای مرطوب باشه بوی نم بارون بیاد به آسمون نگاه کنم تا کلا خوابم ببره و هیچی نفهمم هیچی

حتی اگه شوهرم قدرشناس باشه بازم چند درصد دلم میخواد چند مدت واس خودم باشم هیچچچکس دور و برم نباشه فک ...

منم این حس شمارو دارم ولی میدونم اگه برم جایی هم‌فقط فکرم پیش بچه هامه و بدتر آزرده میشم پس به همین خونه خودم بسنده میکنم