2821
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روزی که پسرم بدنیا اومد😍😍😍

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

شاید اخرین باری که داداشمو دیدم😂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

دوران مجردی کاش زندگی دنده عقب داشت کاش برگردیم ب روستامون همه عمه هام عموهام دور هم جمع باشیم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

وقتی انگشترو دستش کردم و اونم انگشترو دستم کرد و منتظرم بودن دم در بوسیدمش و گفتم هیچوقت درش نیاری هاااا

۲_۳ سال پیش بود الان زندگی هامون جدا شده از هم

ولی انگشتره هنوز دستمونه

نی نی یار تورو جدت کمتر تعلیق کن بخدا دیگه سیم کارت ندارم ای بابا😏😏

روزی که برای آخرین بار مامان بزرگم رو دیدم💔

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔

روزهای قبل ۱۳ سالگی

از ۱۴ سالگی تا حالا همش برام تلخ بوده

اما ۱۶ سالم که بود شب یلدا..تالار جشن گرفتیم همه خانواده خودمون و..بهترینش این بود کراشم که فامیل دور بود اما نزدیک نمیتونم چطور بگم‌ اونشب.بهم گفت دوسم داره 

لطفا امضام ، خواهش میکنم امضام🙏

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

منم😕😕

بیا بغلم🫂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز