2777
2789
عنوان

لطفن بیایین درددل شوهرم خیلی کتکم زد

2419 بازدید | 107 پست

الانم وسایل خونه رو جم کردم ک برم گف جم کن ازخونه ام برو بدون مهریه طلاق تو بگبر منم ازترسم گفتم باشه کلن دست بزن داره تعادل اعصاب نداره دیگ انقدی منو زده ک الانم نمیتونم راه برم بزور وسایل جمع کردم الانم رفته بیرون میگ زنگ زدم ماشین فردا بیاد وسایل هاتو ببره بنظرتون چیکارکنم کارم درسته یاک بمونم منم ازغرورم جمع کردم ولی اینم بگم طلاق هم بگیرم بازم بدبختم 

آخی عزیزم 🥺🥺🥺

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار خودش از خونه بیرونت کنه و شکایت کن ک بیرونم کرده اما

اگر تو بری شکایت‌میکنه عدم‌تمکین میزنه بدبختت میکنه

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]