2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اینم از عیدی امسالت 🥹🥹😃😃 چندسال اقدام بودی عزیزم؟

دیشب ب امام زمان گفتم اقا بهم عیدی بده من امسال ازت عیدی میخوام همون دیشب وقتی بی بی چک گذاشتم مثبت شد 🥺

یک سال اقدام کرده بودیم ولی جواب نگرفتیم بعد رفتیم دکتر بهمون گفتن باید ivfکنید 

دوسال هم درگیر ivfبودیم 

دیشب ب امام زمان گفتم اقا بهم عیدی بده من امسال ازت عیدی میخوام همون دیشب وقتی بی بی چک گذاشتم مثبت ...

چقدر شیرینه لحظه اجابت خواسته

اونم خواسته ی مادر شدن 🥹🥰🤗

از شوک در اومدی؟😄😀🥹🥹🥹

آزمایش دادی؟

در حال بهبود....

چقدر شیرینه لحظه اجابت خواسته اونم خواسته ی مادر شدن 🥹🥰🤗 از شوک در اومدی؟😄😀🥹🥹🥹 آزمایش ...

اره از شک بیرون اومدم و وارد استرس شدم😔میترسم یهو پوچ بشه چون نفر گفتن ک این اتفاق براشون افتاده

ازمایش دادم اونم مثبت بود عدد بتا هم 468.85بود 

اره از شک بیرون اومدم و وارد استرس شدم😔میترسم یهو پوچ بشه چون نفر گفتن ک این اتفاق براشون افتاده ا ...

عزیزم سعی کن هی به خودت بگی: خدایا به خودت میسپارم و فقط و فقط تو توانایی حفظشو داری...

و از این جور جملات توکل کننده و آرامش بخش...

احساس خوب مساوی است با اتفاقات خوب و احساس بد اتفاقات بد

پس هرچقدر میتونی بخاطر داشته هات خدارو شکر کن که آیه قرآنه، که هرچقدر شما شکر کنید، شمارا می افزایم.

کتابی مثل معجزه ی شکرگزاری راندا برن رو دانلود یا خربد کن، بخونش...

از ابزارهایی مثل همین کتابها استفاده کن تا به آرامش برسی تا فندق توی دلت هم در امنیت و آرامش وجودت رشد کنه گلم.

در حال بهبود....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز