2777
2789

عزیزان حال مادرم وخیمه توی آی سی یو هستن بردارم میخواد برای درمان اعزامش کنن خارج کدوم بيماريستان توی خارج از ایران حرف اولو میزنه؟؟ میخوایم خوب بشه گفتن نیاز به دارویی داره که توی ایران نیست حالا داداشام تصمیم دارن به کل ببرنش راهنمایی کنید ممنون 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره کدوم کشور و اینکه بیماریشون چی باشه

اگر از دکترای بیمارستانم بپرسید راهنمایی تون میکنن

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
بیماریشون چیه و چه نوع درمانی نیاز دارن و چقدر میخواید هزینه کنید.

سرطان کبد دارن جراحی انجام دادن اما نتیجه نداده دکتر گفته بیماری نفوذ میکنه بقیه اعضای بدنش رو از کار میندازه 

نیاز به یه دارو دارن اسمشو بلد نیستم بردارم بیشتر سر در میاره 

دکترش گفته ببرید آلمان میخواستم از شماهم بپرسم

هرچقدر لازم باشه برا سلامتیش هزینه میکنیم

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

از خود دکترا بپرس ولی هر کشوری ک تحریم نباشه فرانسه سوئد سوئیس اینا دکتراشون پیشرفتن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
سرطان کبد دارن جراحی انجام دادن اما نتیجه نداده دکتر گفته بیماری نفوذ میکنه بقیه اعضای بدنش رو از کا ...

اره ببر آلمان اگ دکتر گفته آلمان

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اسم دارو چیه؟اگر گرین کارت داره بیار امریکا اگر نه دبی

اسمشو نمیدونم اما دکترش گفته تحریم هستیم وارد نمیشه بردارم بهتر از کارای پزشکیش سر در میاره 

سرطان کبد دارن جراحی انجام دادن اما نتیجه نداده دکتر گفته بیماری نفوذ میکنه بقیه اعضای بدنش رو از کا ...

از پزشکتون سوال کنید و بهش اعتماد کنید ان شاالله نتیجه بگیرید و شفا بگیدن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.