2777
2789

یه سینماییه ایرانی نیست من دیشبم نگاه نکردم ده بیست دقیقه آخرشو ندیده بود الان گفت تو دیدیش امروز؟ گفتم نه گفت بیا از اول ببینیم گفتم نگاه نمی‌کنم نشسته باز از اول میبینه. حوصله هیچ کار مشترکی باهاش ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اگه گرفته بود که نمیگفت بیا باهم ببینیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دادش من ۲۸ سالشه باورت میشه اگه بگم یه فیلمو ۲۰ بار دیده؟اگه وقت داشته باشه بازم میبینه. 

مث داداشه منه

فک کن مثلا سگ بند انقد برام چرت بود که یه بار هم که دیدمش نصفه نیمه دیدم خوشم نیومد

تا ۲هفته هربار میرفتم خونشون تو گوشیش صدای اون فیلمه میومد🤢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

شوهرمن زمانی عاشق جومونگ بود تقریبا فکر کنم هر سال به دور کامل نگاه میکرد🤪😩  بیخیال من کنارش می‌نشستم و خوراکی میذاشتم ولی کتاب خودم رو می‌خوندم یا کار اتو کردن و جمع کردن لباس رو انجام میدادم یا تو‌گوشی بودم فقط کنار هم بودیم 😀