2777
2789
عنوان

مامانم دیونه شده کمکم کنید لطفا

688 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها 

من نمیدونم مامانم چرا اینطوری شده نمیشه باهاش حرف زد نمیزاره رژیم بکیرم چون هی میگیرم ول میکنم هر چی میشه داد میزنه تمام مسائل شخصی زندگیمو داد میزنه به همه میگه دسر داییم بعد وقت ها اومده همه مشکلاتو برداشته بهش گفته بهم میگه عقده ای چون فقط بهش گفتم میخوام رژیم بگیرم واقعا دیگه نمیسازم باهاش جفتمون دیگه به هم حس قبل رو نداریم کمکم کنید لطفا چون دیگه باهاش نمیتونم مامان بابام جدا شدن خیلی وقته بابام همیشه کنارمه اما الان که میدونه حالم بده یک زنگ نزده شیطونه میگم فرار کنم از خونه و خانواده برم ولی نمیدونم کجا اصن میخوام بمیرم چیکارررر کنم نمیدونممم

کاری ک ما دخترا باید کنیم صبره

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا اين مشكلات ما هم داريم همگي فرار كنيم ؟ 

خواهر منم رژيم ميگيره ول ميكنه من ديگه نزاشتم بره دكتر تغذيه گفتم فقط پول حروم ميكني

مامان منم هرچي ميشه ميزاره كف دست فاميلاش 

همه جا اسمون همين رنگه خودت اذيت نكن 

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

فکر میکنی اون بیرون اغوش پر مهر و محبت برات باز کردن؟ 

نه عزیزم، گرگ هایی هستن که کمین کردن برا امثال تو. 

خدامیدونه فرار کنی چه بلایی سرت میاد که روزی صدبار ممکنه بگی کاش دادکشیدنای مامانم بود ولی تو دام یه عده ارازل و شیاد نمیفتادم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

واااا اين مشكلات ما هم داريم همگي فرار كنيم ؟  خواهر منم رژيم ميگيره ول ميكنه من ديگه نزاشتم ب ...

من خودم میگیرم کتوژنیک ولی چند روز ول مردم الان بهش میگم خل میشه مامانم اصن کلا خیلی عوض شده و من به معنای واقعی دارم دیونه میشم

بابا ۱۰ سال گذشته به اون ربطی نداره🫠

کلا در طول زندگی عصبی شده.

والان ک شما رابطت با پدرت خوبه اون احساس میکنه همه چیو باخته.و عصبیتر میشه ودنبال تخلیه خودشه

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
من خودم میگیرم کتوژنیک ولی چند روز ول مردم الان بهش میگم خل میشه مامانم اصن کلا خیلی عوض شده و من به ...

تورو خدا دركش كن جدايي خيلي سخته خدا نصيب نكنه 

من دارم جدا ميشم اول راهم همش پرخاش ميكنم بد زفتاري ميكنم 

تو جاي اون نيستي نميدوني داره چي ميكشه دل پر غم پر حسرت از زحمات برباد رفته

بزار اين دورانش بگذره درست ميشه

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.