2777
2789
عنوان

چند تا از تکنیک های قانون جذب✨🌈

69083 بازدید | 310 پست

لطفا کسانی ک اعتقاد ندارن پست های منفی نزارن🥰

من خودم یک سال پیش دوره هاشو خریده بودم و طبق اون یسری تکنیک هایی ک یادم مونده رو بهتون میگم.

از این تکنیک ها برای جذب تمام آرزوها میتونید استفاده کنید اما چون هدف من برگشتن عشقم بود بیشتر اونو مثال زدم.🌈

خودم بعده یک ماه ک انجام دادم ب ارزوم رسیدم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامه نوشتن به فرشتگان»
ما چندین فرشته با اسم های مخصوص داربم مثلا فرشته ی ثروت داریم،ف شته عشق داریم،فرشته سلامتی و....ک هرکدوم اسم مخصوص خودشونو دارن.
خواسته ی من برگشتن عشقم بود
برای همین به فرشته ی عشق اون نامه نوشتم. ابتدا بالای برگه مینویسین سلام ب فرشته ی عشق (فلانی).اسم عشقتون.
ازت میخوام منو در رسیدن ب عشقم به اذن خدا یاری کنی فرشته عشق مهربون ازت ممنونم ک به این زودیا منو به ارزوم میرسونی
و در اخر سپاسگزاری از فرشته عشق و خداوند میکنید. همین یک متن رو ۱۵ و یا ۲۱روز تکرار میکنید.نباید نامه های هرروزتون یه متن متفاوته داشته باشه دقیقا همون متن رو تکرار میکنید بدون کم و کسری....
موقع نامه نوشتن با اعتقاد قلبی بنویسید حس کنید فرشته ی ارزوهاتون روبروی شما نشسته و خیلی صمیمی و خودمونی ارزوتونو ازش بخوایین.بعد از ۱۵ و یا ۲۱ روز نامه هایی ک نوشتین رو میسوزونید و خاکسترشو داخل اب روان میریزید. اگه ب اب روان دسترسی نداشتین داخل سینک ظرفشویی ریخته و اب رو باز کنید.اگه نمیخوایین بسوزونین نامه هارو لای قران بزارید بطوری ک تا براورده شدن ارزوتون ن خودتون و ن کس دیگه اونو برنداره بخونه

شاید براتون سوال باشه ک وقتی خدا هست چرا از فرشتگان کمک بخواییم؟

ما در این تکنیک فرشته ها رو ک برای کمک رسوندن ب ماها خلق شدن رو واسطه قرار میدیم تا اونا از خدا بخوان ما ب ارزومون برسیم.

نکته دیگه اینکه ب خواست خودتونه ک این نامه نوشتن رو ۱۵ روز تکرار کنید و یا ۲۱ روز...من خودم ۱۵ روز نوشتم و نتیجه گرفتم

قانون رهاسازی»

بعد از اینکه ارزوتونو ب فرشتگان گفتین قانون رهاسازی رو باید شروع کنید. یعنی شما بعد از اینکه خواستتونو بیان کردین باید رهاش کنید. خب چطوری؟ همش منتظر نمیمونید ک کی ارزوتون براورده میشه.هی نمیگین پس چیشد چرا بهش نرسیدم.
انتظار هرررر چقدر بکشید همونقدر از اجابت ارزوتون دور میشید.و وقتی همش میگین چیشد پس چرا نشد چرا بهش نرسیدم چرا براورده نشد اینطوری انرژی منفی رو ب کائنات میفرسین و این یعنی هنوز ب اون درجه از باور ب قانون جذب نرسیدین ک جواب هم بگیرین
باید مطمئن باشین بهش میرسین . قانون جذب دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. مهم ایمان قلبی شماس ب اینکه حتما ارزوتون براورده میشه

«رسیدن به ارزو در ۶۸ ثانیه! »

همه ی ما انقدر مشغله ی ذهنی داریم ک محاله ب همین راحتی ۶۸ ثانیه بدون اینکه حواسمون پرت بشه آرزومونو تصور کنیم. اما اگر بتونیم انجامش بدیم رسیدن ب ارزومون حتمی میشه!

توی یک مکان خلوت و بدون سر و صدا بشینید سعی کنید بدنتون رو شل کنید چشماتونو ببندید و آرزوتونو تصور کنید.

اگه ارزوت برگشتن عشقته عشقتو روبروت تصور کن تک تک اعضای بدنشو توی ذهنت ببین. ب جزئی ترین چیزهاش هم فکر کن. باهاش حرف بزن از دلتنگیات بگو یا ب هر چیز خوبی ک دوس داری برای دوتاتون بیوفته فکر کن.

اگه ۶۸ ثانیه نمیتونی روی خواستت تمرکز کنی. ۱۷ ثانیه انجامش بده. دوباره مکث کن و ۱۷ ثانیه دیگه بازهم تصور کن. چهار بار این کارو تکرار کن تا در مجموع بشه ۶۸ ثانیه.

با اعداد تسلا هم کار میکنی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!