2777
2789
عنوان

میلم بعد از زایمان کم شده. چی کار کنم؟؟!؟!؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 52 پست
درمورد اضافه وزنم تجربم اینه که چون قبل زایمان اضافه وزن نداشتم از یک سالگی بچه با پیاده وری و سرکار رفتم به شدت وزنم شروع به کاهش کرد و یه رژیم یه هفته ای هم گرفتم که مبناش 1400 کیلو کالری در روز بود جوری که وزنم بعد سه سال از تولد بچه به 50 کیلو رسید
خداوندا مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند. الهی آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مینا گلی تا پریود نشی مشکلت حل نمیشه عزیزم
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»لفرقان آیه : 74 «پروردگارا، به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنىِ چشمان [ما] باشد، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان.»
منم دقیقا همین مشکلو داشتم تا 1.5 سالگی دخترم بعدش مشکلم حل شد فعلا مواظب باش همسرت سرد نشه ازت
«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»لفرقان آیه : 74 «پروردگارا، به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنىِ چشمان [ما] باشد، و ما را پیشواى پرهیزگاران گردان.»
گلم خواهر منم همینطوری شده.رفت دکتر زنان بهش روان کننده و اینا داد افاقه نکرد.رفت پیش دکتر زنان من بهش گفت بخاطر شیردهیه و این قضیه روحیه باید بره پیش سکسولدژیست حالا اونم قراره بره
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...