2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

1944 بازدید | 21 پست

خسته شدم از دهن بینی شوهرم عقدم دو سال و خورده ای هس 

داریم خونه می‌سازیم سرامیک میخوایم بخریم مثلا من میگم فلان سرامیک قشنگه قبول میکنه بعد میره تو جمع خانوادش راهنماییش میکنن نه فلان سرامیک بخر اونم میاد به من میگه اینو بخریم اون سرامیک اینجوری یت برا نقشه خونه هم همینطوری کرد یا کمد و کابینت و ....

کلا همیشه همینجوری اولش نظری نداره ولی بعدش که کسی از خانوادش یا دوستش راهنماییش میکنه میاد ساز مخالف میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم لج کن بگو الا و بلا اینی ک من میگم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
اگه ارالان دست به کارشدی که هیچ اگه نشدی بایدتااخرعمرلباسایی روبپوشی کع بقیه برات انتخاب میکنن

تو لباس که دیگه نه در این حد نیستم 

ولی اعصابم خورد کرده 

واسه یه چیزی میخوایم تصمیم بگیریم هیچ نظری نداره ولی بعد خانوادش ۴ تا نظر میدن میاد به من میگه تون کارو اینجوری کنیم اونجوری کنیم(حرفای که خانواده یا دوست گفتن )

ماله منم نبود شد چون از اولش حدشو نشونش ندادم

تو که تجربه کردی میشه به منم بگی چیکار کنم خسته شدم از این رفتارش الان میخوام زنگ بزنم یه دعوای حسابی باهاش کنم تا یاد بگیره دیگه اینجوری نباشه صد بار بهش گفتم دهن بینی اما ....