2777
2789
عنوان

شوهر دهن بین

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 21 پست
تو که تجربه کردی میشه به منم بگی چیکار کنم خسته شدم از این رفتارش الان میخوام زنگ بزنم یه دعوای حساب ...

راستش اگ تجربه داشتم الان در حال حرص خوردن نبودم

ولی دعوا هیچ وقت تو زندگیه من کارساز نبوده و همه چیزو بدتر کرده شوهرمنم هیچ وقت سلیقه ی منو قبول نداشت میگفت تو بچه ای از چیزی سر درنمیاری حتی یادمه تازه عروسی کرده بودم میخاست بره لباس مجلسی بگیره منو نبرد بامامانش رفت خرید منم قبل خرید هرچیزی تو نت کلی سرچ میکردم ببینم اون چیزی ک میخام بخرم چ مدلش بهتره بعد میرفتم باهاش خرید چند بار ک دید بهترینارو سر در میارم حالا بدون من ب هیچ وجح خرید نمیره میگه تو بهترینارو میگیری ی نکته اگه چیزی خریدی بد بود ب مشکل خورد اصلابهش نگومن چند وقت پیش ی سفره خریدم جنسش اصلا خوب نیست هرچی روش میریزه دیگه رنگش نمیره ولی عمرا اگ بهش بگم چون میدونم اونو ملکه ذهنش میکنه

حالا توام همین سرامیکو ببین چ رنگش چ جنسی بهتره کلی تو نت بگرد ک بعدا ب مشکل نخوره یا از مد نیفته ک اگه مشکل دار بشه میگه مامانم گفته بودا من گوش نکردم اون موقع نمیزاره چیزی انتخاب کنی مثلامیگه تو سرامیکا دیدم سلیقتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا توام همین سرامیکو ببین چ رنگش چ جنسی بهتره کلی تو نت بگرد ک بعدا ب مشکل نخوره یا از مد نیفته ک ...

نه عزیزم سرامیک نیست مثال زدم ولی تو همه چیز اینجوره یه چیزی من میگم اون لحضه هیچ نظری نداره ولی بعد خانوادش بهش میگن مثلا بجای فلان کار یا فلان زمین نخر اون یکی بخر اونم میاد به من میگه فلانی گفته اون بهتره همون کارو کنیم آخرشم کاری که بقیه گفتن میکنه

تو لباس که دیگه نه در این حد نیستم  ولی اعصابم خورد کرده  واسه یه چیزی میخوایم تصمیم بگی ...

از همه نظر میپرسه بعد تصمیم میگیره احتمالا.باهاش حرف بزن که دوس داری طبق سلیقه خودتون تصمیم بگیرین.همونجور که اون دوست داره نظر بده برای یک سری مسابل شما.شما هم بهش بگو منم دوس دارم به نظرم احترام بزاری.سعی کن بجای لجبازی بیشتر با حرف متقاعدش کنی،چون لجبازی همه چیو بدتر میکنه.

تو که تجربه کردی میشه به منم بگی چیکار کنم خسته شدم از این رفتارش الان میخوام زنگ بزنم یه دعوای حساب ...

عزیزم بگی دهن بینی که فایده نداره 

شوهرخواهر من حتی اگه میخاست اب بخوره مامانش اینا میگفتن نه نظرش کامل عوض میشد خواهرم بنده خدا خل شده بود یه خانومی مشکل خواهرمو حل کرد اسمش یلداس ٠٩٢٢۴٩۴٣٢٣٧ گوش شیطون کر شوهره زیرورو شده

زنگ بزنین ایشاللا گره از زندگی همه باز بشه