2777
2789
عنوان

جاری هام..😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 74 پست
بعدم شروع گیس و گیس کشی😂

🤣یسسسسسس

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین منم اندام تعریف نباشه خوبه یکی از دوستام با قد ۱۵۸ ۷۰ کیلوعه همشم شکم و پهلو و باسن.هر وقت منو میدید میگفت وای بیچاره فلانی(همسرم)😐😐😐

آخر یکبار بهش گفتم شوهر من از چربی و دنبه متنفره.از تیوپ دور شکم متنفره.

.دیگه سکوت کرد بعد از اون.

از اونجایی ک من متوسط رو ب لاغری ام ولی دوست دارم کامل لاغر باشم ولی زن داداشم ک هم قدیم ولی حداقل ۱۰ کیلو از من چاقتره ابدا دلش نمی‌خواد لاغر بشه حتی یه کیلو ، بهم ثابت شده واقعا یه عده چاق بودن رو ب لاغر بودن ترجیح میدن 

🤣یسسسسسس

😔😂

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
و منی که از خنده پاره شدم 🤣🤣🤣🤣

ایشالا همیشه بخندی😃

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
عه وزن من ۶۰ قدم ۱۶۵ ...خوبم؟

عزیزم باید ی فرمول هست نمیدونم چیه اونو بزنی ببینی ولی خوبه بنظرم دکترم گفت وزن بالای ۶۵ برای خانمها تو هر قدی اضافه وزن محسوب میشه 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍
بگو تو خوبی چوسو

🥶😹😹😹😹😹

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
ایشالا همیشه بخندی😃

فداتشم عشقم 😂❤آدم چقدر حسود اخههههه🤣💔✨

امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤 
خوب اگه اعتقاد داشت که لاغری خوبه که سعی می کرد لاغر بشه!،

همووون..به زور هم میخوان منو چاق کنن به اونا چه اخه 

خودشون کیلو کیلو شکم و پهلو دارن

منم یه جاری حسود عقده ای بی سواد پرادعا دارم که ۷سال بعداز ازدواجم که کلی پشتم راجع به لباس و شنیون عروسی و جهازم حرف زده بود بازم طاقت نیاورد و ب خودم گفت ک فلان قسمت ارایشت ال بل بود بل بود! من همه چیزم بهترین بود و این نشون میده ک اون بدبخت چقدررررر داشته میسوخته ک بعد۷سالم یادش نرفته🤣🤣🤣 خدا همه رو شفا بده