منم یه جاری حسود عقده ای بی سواد پرادعا دارم که ۷سال بعداز ازدواجم که کلی پشتم راجع به لباس و شنیون ...
دقیقا اینو گفتی یکی از جاریام فیلم عروسیمو بدون اجازه به همسایه هاش نشون داده بود بعد به من میگفت وااای آرایش و شنیونت خیلی قدیمیه درصورتی ک جدید ترین مدلو زدم دوسال پیش😹😹😹
معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
نشی عزیزمممم😃❤...ی جورایی هم کیف داره یکی بهت حسودیش بشه😹برا من یکی دوتا نیس ک خخ
حق🤣💔دیروز رفیق من میگفت آرام کمر باریکه من خر کیف ولی اون یکی دوستم که چاقه گفت کمر باریک هست که هست مبارک صاحبش دختر باید چاق باشه تا به دل بشینه🤣💔
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
🤣💔همیشه با من سر جنگ داره من پوستم گندمی هست یعنی نه خیلی سفیدم نه سبزم متعادل نیاز به کرم پودر ندارم بعد هفته قبل اومده میگه اه آرام چقدر سیاه شدی یه کم به خودت برس منم گفتم خدا رو شکر من بدون آرایش خوشگلم نه با دوکیلو آرایش شبیه عمو فیروز باشم یعنی داشت میترکید🤣💔
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤