زامبی۲۰۲۳ مدیر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 عنوان جاری هام..😒 | مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 74 پست یه مشت عقده ای و حسودن..تو جمع بودیم بحث شد سر چاقی و لاغری (جاری هام کلا چاقن)ی بنده خدایی گفت فلانی(من)خیلی خوبه اندامش خوشم میاد ی دفعه یکی از جاریام گفت نه بابا به درد نمیخوره لاغره ادم باید چاق باشه😐 معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍 1401/12/16 | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النگوووو عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 860 دقیقا جاریهای حسود من نم همینو میگنمنم اون لحظه لبخند میزنم ولی یه جاهایی بهشون متلک میندازم
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 خودشون کیلو کیلو شکم و پهلو دارن معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13850 خب وقتی جلو روت اینجوری گفته تو هم با خنده می گفتی وااا چاق بشم مثل خیک باد خوبه؟؟!! برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
سولمازخانومییییی عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 893 زیبایی اندام یعنی وزن بین ۵۵تا ۶۵ تو خر قدی واسه خانمها البته بخدا دکتر سلامت و مربی باشگاه گفتن گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍
missepehri عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 275 توام بگو الان همه میرن خودشونو از بغل پاره میکنن عین من شن این همه عمل لاغری برا چیه چون لاغرا همیشه خوش لباسن و در اولویتن😎
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 من بودم جات میخندیدممم میگفتم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده بعدم شروع گیس و گیس کشی😂 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
ملودییییییی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 3089 میخواستی بگی وای عزیزم حالا خوبه من لاغرم خیکی نیستم که نتونم راه برم 😌😌 بعضی وقتا اشکی نمیریزی فقط قلب بیصدا گریه میکنه و این خیلی بده خیلی:)
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 سوخته دقیقا بد هم سوخته..چون پدرشوهرم منو دوس داره حسودیشون میشه معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
تارااااجون عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 4957 زیبایی اندام یعنی وزن بین ۵۵تا ۶۵ تو خر قدی واسه خانمها البته بخدا دکتر سلامت و مربی باشگاه گفتن&nbs ... عه وزن من ۶۰ قدم ۱۶۵ ...خوبم؟
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37117 همین حرفو مادرشوهرم بمن زد، دامادشون گفت ماشالله خوب لاغر کردی،، چون خواهرشوهرام چاقن سریع این حرفو زد خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
زامبی۲۰۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 5970 اون فلانی قد و وزنش چنده ۱۵۵ ۵۱ معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍