2777
2789
عنوان

انفدر به ادما نگید بچه دوم بیارید

484 بازدید | 51 پست

خانما لطفا این خصلت زشتو از خودتون دور کنید مگه ما ادما چی هستیم که حق دخالت همچنین چیزیو به خودمون میدیم حتی برای دلسوزی!

درک نمیکنم دو نفر ادم تصمیم گرفتن بچشون تک بمونه چرا هر جا میبینید اینارو فشار میارید یکی دیگه بیار بعدا پشیمون میشی بخدا من الانم ناراحتم که نمیتونم اینده شو فراهم کنم درک کنید لطفا

سرتون توی زندگی خودتون باشه🌱

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بمن میگن سومی

خیلی کار زشتیه خیلی

یعنی چی طرف میاد دست میشکه سر من بدون اجازه من که نفسم حقه بچه بیاری چقدر ادم بهش بر میخوره اونم ادمی که نمیشناسیش

نه فقط در این مورد! 

چرا بچه ندارید؟ 

الان کجا کار میکنید؟ 

فکر نمی‌کنید دیر شده برای ازدواج؟ 

تموم کنید، همین فکری که روی زندگی بقیه میذارید بذارید روی زندگی خودتون ببنید چقدر پیشرفت میکنید.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
تازه بمن میگن سومی

امضاتون کاملا برا جوابشون مناسبه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
انقدر به آدما نگیم کی زن میگیری   کی شوهر میکنی   کی میری دانشگاه   کی بچه دار م ...

بخدا که اینا خودشون تو زندگی خودشون موندن

موافقم اه اعصاب برام نذاشتن ، من پس فردا زایمانم هنوز اولی رو به دنیا نیاوردم پشت هم لج که فکر دومی باشید اسمم براش انتخاب کردن جنسیتشم دارن میگن از حالا که چیه دومی ، شوهرم اعصابش خورد شده میگه چرا هی فضولی میکنن انگار اوضاع خیلی خوبو راحت واسه اوردن بچه دوم والا اولی هنوز نیومده خدا تومن خرجش شد به دنیا بیاد که ده برابر خرجش ، واقعا منم با حرفتون موافقم

نه فقط در این مورد!  چرا بچه ندارید؟  الان کجا کار میکنید؟  فکر نمی‌کنید دیر شده ب ...

کاش فرهنگ سازی بشه سر ادما به زندگی خودشون بودن  همش میگن ظلمه بچه ی دوم نمیاری اخه ظلم و کی تعیین میکنه

اتفاقا دیروز رفته بودم دیدن یکی از اقوام که ۳ روزه زایمان کرده مادرشوهر و خواهرشوهراش میگفتن یکم جون گرفت سریع سومی رو بیار باهم بزرگ شن!!!!!بزار جاش خوب شه اخه بدبخت نفس بکشه 

دو نفر باشن حداقل یکیو دارن بهش تکیه کنن میفهمی فقط ب مادیات نباید توجه کرد  اون بچه از لحاظ ر ...

اون بچه وقتی من نتونم تاکینش کنم ایندش تباه بشه کجاش خوبه نصف درگیری های دنیا سر ارث ومیراث وخواهر برادریه

بعدم این تصمیم دو نفرس نه همه