2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
گلی جون اینکه بعضیا میگن حتماً مشکلی داره به شدت باهاش مخالفم شاید خیلی کلاس بالاست

درسته مشکلی نداره اصلا ولی خب پسری جذبش نمیشه اتفاقا دختر باکلاس و با شخصیتی هست 

خودش میگه خواستگار داشتم زنگ زدن دیگ زنگ نزدن 🤷🏻‍♀️

خب مشخصه این خانوم باهیشکی ارتباط نداره ونمیتونه ارتباط برقرارکنه نمیشه که یهویی پسرابیان پیشنهادازد ...

ممنون عزیزم 

گلم الان آنلاین شده نظرات میخونه اگر دوست داشتین راهنمایی کنین شما هم چ راهکاری پیشنهاد میدین؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون عزیزم  گلم الان آنلاین شده نظرات میخونه اگر دوست داشتین راهنمایی کنین شما هم چ راهکاری پ ...

پسرا ازدخترای عصاقورت داده ومنزوی خوششون نمیادشادوشیطون دوسدارن الانم ازدواج سنتی عین قدیما نیست. کتاب چطورباهرآدمی ارتباط برقرارکنیم میتونه کمکش کنه. بهتره آشنابشه ببینه تفاهم داره بعدبه ازدواج فکرکنن

باش اصن حق باتوعه👏
شاید از نظر تو قیافش عالیه از نظر پسرا ملاک قیافه یه چیز دیگه باشه  و این که دوره زمونه عوض شد ...

بله ممنونم از پاسخت گلم 

اتفاقا دختر وسیله تحصیل کرده و خوش قیافه و مدام به خوشش میرسه باشگاه میره 

من خودم توی دور و برم سراغ ندارم ک معرفی کنم 

از طرفی هم خودش میگه ازدواج سنتی قبول نداره دوست داره آشنا بشه بعد ازدواج کنه الان همه جوونا همینو میخوان اما تو دانشگاه مورد مناسب نیومده طرفش میگه همه دارن برای خودشون . من بهش گفتم دعا برداره چله اما خب بنده خدا جواب نگرفته الان خودم شرمنده اش شدم .

ببین خب خواستگار سنتی رو باید فامیل و آشنا و دوست معرفی کنن دیگه 

این رابطه اش با فامیل هاش چطوره؟ دلسوز هستن؟ 

اگه رابطه اش باهاشون خوب نیس؛ سعی کنه باهاشون صمیمی شه یا غیر مستقیم بهشون بفهمونه اگه کیس مناسبی بود معرفیش کنن

ببین خب خواستگار سنتی رو باید فامیل و آشنا و دوست معرفی کنن دیگه  این رابطه اش با فامیل هاش چط ...

نه عزیزم تا جایی که برام تعریف کرد فامیلاشون پر از دختر هستن که هر کسی ب فکر خودشه اصلا معرفی نمیکنه این بنده خدا رو . نه دلسوزش نیستن.تعریف میکرد ک تازه اگر موردی هم بوده پشت سرش آنقدر بد گفتن ک طرف پشیمون شده

با دوستای بیشتری بره و بیاد،غرورمو کم کنه

اره خودش به جز من و ی دختر دیگ که اونم ازدواج کرده زیاد دوستی نداره . مغرور نیست میدونی چون بهش گفتن سنگین باش بندا خدا فک میکنه هر رفتاری ک اگر شیطون باشه و اینا لودگی هست. خودش توی جمع ما خیلی خیلی دختر شاد و پر جنب و جوشی  هست.