2777
2789
عنوان

ازدواج

279 بازدید | 34 پست

سلام خانوما 

ب نظرتون یک دختر خانوم که تا حالا با هیچ پسری ارتباط نداشته و به قولی آفتاب مهتاب ندیده اس چرا هیچ خواستگاری سنتی نداره ؟ و پسری هم از باب اشنایی در دانشگاه و … بهش پیشنهاد نمیده؟ با این که خانواده خوب قیافه عالی و همه نظر خوب هستن.

دوست خودم هست موندم بهش چ جوابی بدم وقتی ازم سوال میکنه که فلانی از من پایین تره ولی ازدواج کرد.بین دوستام هست خودش امیدوارم جواب های شما راهنمایی باشه براش.اگر کتاب دوره های ازدواج یا هر راه حلی ب نظرتون میرسه لطف کنید در این روز های عزیز بگین.ب حق امام رمان انشالله همه به دلخواهشون برسن.

واقعا خوشکله 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا الان اکثر ازدواجا حتی بین همون مذهبیا با عشق شده من خودم چندتا خواستگار سنتی داشتم یعنی حالت تهوع گرفتم از دروغو کلک و ... بااینکه همشونم مذهبی بودن البته خودمم دنبال دوست پسر اینا نبودن هیچوقت ولی میخوام برم پیش مشاور یاد بگیرم دیگه بزنم تو اون خط هرچند برام دیر شده ولی حداقل تلاشمو میکنم

شاید از نظر تو قیافش عالیه از نظر پسرا ملاک قیافه یه چیز دیگه باشه 

و این که دوره زمونه عوض شده هر پسر موفق و درسخونده ای دیگه به این باور رسیده که مقید بودن طرف مقابلشون یا خیلی سفت و سخت گرفتنه خانومه یا مذهبی بودنش مهم نیست اون مال قدیم بود دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده سیبیلو مذهبی بودن الان دنبال دختر خوش استایل و خوش قیافه و بدور از افکار پوسیده قدیمی هستن برای همین دخترایی که اینجورین بهتر ازدواج میکنن من خودم شوهرم از همه نظر عالیه و من خیلی روشن فکرم و سخت نمیگیرم خیلی چیزارو و به قول این خانمای چادری خیلی بی بندوبارم ولی خط قرمز دارم اما ازدواج کردم و خیلی هم با شوهرم اوکییم اصلا بهم گیر نمیده چرا شالت افتاد چرا مانتوت فلانه چرا نماز نمیخونی چرا فلان حرکتو نمیزنی همیشه میگه زن برده نیست بخوای اذیتش کنی 

ادم جذابی نیست و ارتباطاتش ضعیفه یا خانوادش مراودات کمی دارن 

ممنون از پاسخت گلم 

خب برای جذابیت چ راهی پیشنهاد میدین؟ یا اینکه ارتباطش قوی کنه کجاها باید بره ؟ دانشگاهش تموم شده

خانوادش تا جایی ک من در جریانم از زمان کرونا خب مراوده  با ما هم کم داشتن زیاد اهل مهمونی و روضه و اینا نبودن.

هیچمدام ازاین جوابا که کاربرا دادن درست نیست یکی میگه اخلاق نداره مگه اخلاقش تو پیشونیش نوشته ربطی به حذابیت زیبایی هم نداره من آدمایی دیدم که پسر همه چی تمومه ولی دختره هیچ قیافه ایی نداره ولی عاشقانه دارن زندگی میکنن

فقط مطمنن ایشون سحر و طلسمی دارن  سوره بقره بخونن و زیاد استغفار کنن مشکلش حل میشه 

یا صاحب الزمان بازم خودتو بهم نشون بده بزار این بار باهاتون حرف بزنم بزار یه دل سیر نگاتون کنم 
 والا الان اکثر ازدواجا حتی بین همون مذهبیا با عشق شده من خودم چندتا خواستگار سنتی داشتم یعنی ح ...

بله الان  چ مذهبی چ غیر مذهبی همه با دوست دختر هاشون ازدواج میکنن