2777
2789
عنوان

شوهرم یه هرزس

447 بازدید | 19 پست

سلام.شوهر من یه کثافت هرزس.عصبی و دست بزن داره.بددهنه.ازش متنفرم آرزوی مرگشو دارم هر لحظه.ی بچه ۵ساله داره.دوتا خونه دارم ماشین دارم حق طلاق دارم ولی درآمد ندارم.بخاطر پول و بخاطر بچم موندم از وقتی حرف طلاق زدم بچم اضطراب جدایی از هردومونو داره ذهنش بهم ریخته،من اصن زندگی ندارم با این،خیلی تنهاییو ترجیح میدم ولی واقعا دل ندارم بچمو اذیت کنم.از طرفی حضانت بچه فقط تا دو سال دیگه با منه.مترسم بمونم و بعده دو سال بخوام برم بچمم نده.کی شرایط منو داره؟واقعا حالم بده

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکه دوتا خونه داری ماشین داری از چی میترسی یکی از خونه هارو اجاره بده برو سرکار خودت بچتم میتونی ببینیش 

چرا زندگی رو سختش میکنی 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

دو تا خونه داری یکیشو بده اجاره خرجت دربیاد ثابت کن هرزه س طلاق بگیر بچه ت مال خودت

رابطه جنسی نداشته من فقط در حد پیامک و ماشین سوار کردن دیدم ازش و اینا دلیل نمیشه حضانت بدن

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
همه چی دارم شوهرم خیانت کرد.‌‌به خاطر بچه هام باید وایسم

من هیچی ندارم هیچی اونم خیانت کرد

حتی کاری کرد از مهریه گرفتن منصرف شدم

بچه ها رو آوردم پیش خودم و طلاق گرفتم

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
توکه دوتا خونه داری ماشین داری از چی میترسی یکی از خونه هارو اجاره بده برو سرکار خودت بچتم میتونی بب ...

چجوری؟من میخوام دائم پیشم باشه.بعد فکر میکنم وقتی با حرف طلاق اینجوری شد با طلاق واقعی چجوری اذیت میشه

دوتا خونه داری ماشینم داری هنوز میگی درآمد ندارم جدا شو یکی از خونه هارو بفروش یه کاری برای خودت راه ...

بچمممم😪