2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ببر☹️🤌

بیا بریم عجقم

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
من خودم بچه ام🤣

ن بیا بچت شم من اینگده دخدل خوفیم ناناس جیگرررر ت دل برو‌خرجمم کمه فق اون ی میلیاردو بد من خوردشم نمیخوام ببین چ مهلبونم ننم🤝🥺🥲😂

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
یک میلیارد نیست عزیزم صد و ۴۴😂

خوب درست گفتم که😂😂😂😂 

اون کابر محترم گفت یک میلیارد 

از همینجا بهش میگم تو از من تباه‌تری 

به ریاله 😂😂 به خودم امید وار شدم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بیا بریم عجقم

👭👭👭👭👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯🥺🥺🥺👌

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
ن بیا بچت شم من اینگده دخدل خوفیم ناناس جیگرررر ت دل برو‌خرجمم کمه فق اون ی میلیاردو بد من خوردشم نم ...

صد میلیونه 😂😂 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ن بیا بچت شم من اینگده دخدل خوفیم ناناس جیگرررر ت دل برو‌خرجمم کمه فق اون ی میلیاردو بد من خوردشم نم ...

اولا یه میلیارد نیس صد تومنه🤣داداش مجرد دارم بیا بگیرم واس داداشم اونجوری بهتره خووو داداش پولدار خوشتیپ مغازه دار ماشین خونه و..😂😍

صد میلیونه 😂😂 

عه😐ولکن صد تومنو بابام الان مزنه ب کارتم ولی ی میلیارد نه🥺😭