2777
2789
اگه دروغ می گی که واقعا قوه ی خیالت قابل تحسین هست. اگه راست بگی معمولا این همه پول نقد  تو حس ...

اولا درست صحبت کن این کلمات زشت رو به کار نبر💚

بعدم این پول دیگه توی این مقطع زمانی پول خورد حساب میشه خیلیییم زیاد نیست که بشه باهاش کاری راه انداخت یا..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا درست صحبت کن این کلمات زشت رو به کار نبر💚 بعدم این پول دیگه توی این مقطع زمانی پول خورد حساب ...

متاسفم نسبت به فخر فروشی و پز دادن حساسیت دارم

پز دادن مثلا واسه خونه و برادر و خواهر خیلی خوبه

ولی واسه یه جای عمومی کار زشتی هست

اگه پول خرد محسوب میشه برای شما ببخش به یه نفر که احتیاج داره و می تونه تبدیلش کنه

چشم دارم و می بینم تایپیک با کامنت فرق داره پولدار با کلاس اگه راسته ماجرا کاملا مشخصه که پول نمی ...

عجب

ببین تربیت خانوادگی من یجوریه که یاد گرفتم جواب هر حرف ناشایستی رو ندم هرچی دوس داری بگو تا خالی بشی عزیرم💚😊

متاسفم نسبت به فخر فروشی و پز دادن حساسیت دارم پز دادن مثلا واسه خونه و برادر و خواهر خیلی خوبه ول ...

من نه خواستم پز بدم نه فخر فروشی و خواستم سرگرم بشیم بعدم فکر نمی‌کنم این مبلغ زیادی باشه برای پز دادن خدا صفات بده عزیزم عقده ای