2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟🥲🥲🥲🥲

48 بازدید | 7 پست

از شنبه مریضم گلوم درد می‌کرد و گوشم .الان گوشم کمی گرفته دیروز رفتم دکتر .کمی هم سرفه میکنم کم . اصلا آبریزش بینی ندارم 

الان کمی بهترم قرص و دارو هاشو میخورم .ولی الانم کمرم درد می‌کنه 😐😐😐😐وای دیگه انتظار کمر درد نداشتم .نمی‌دونم چیکار کنم🥲

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

منم اینجوری شدمم 😷 خوب نمیشممممم

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن جوشونده بخوری..غذای چرب اصلا نخور .. صبح ها آب ولرم و آب لیمو بخور .. بهترین آنتی بیوتیک شلغم ...

هر روز میخورم اینارو .فقط دیروز هوس چیپس کردم .یه کوچولو خوردم 🥲

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
هر روز میخورم اینارو .فقط دیروز هوس چیپس کردم .یه کوچولو خوردم 🥲

نباید میخوردی ولی اشکال نداره .. این ویروس جدید هست که تو گوش و حالا تو کمرت احساس درد میکنی .. یکم زمان بر هست ولی خوب میشی استراحت هم فراموش نشه 

انکار میگن ویروس جدیدیه😐

اره ویروس جدیده 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))