2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟🥲🥲🥲🥲

48 بازدید | 7 پست

از شنبه مریضم گلوم درد می‌کرد و گوشم .الان گوشم کمی گرفته دیروز رفتم دکتر .کمی هم سرفه میکنم کم . اصلا آبریزش بینی ندارم 

الان کمی بهترم قرص و دارو هاشو میخورم .ولی الانم کمرم درد می‌کنه 😐😐😐😐وای دیگه انتظار کمر درد نداشتم .نمی‌دونم چیکار کنم🥲

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

منم اینجوری شدمم 😷 خوب نمیشممممم

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن جوشونده بخوری..غذای چرب اصلا نخور .. صبح ها آب ولرم و آب لیمو بخور .. بهترین آنتی بیوتیک شلغم ...

هر روز میخورم اینارو .فقط دیروز هوس چیپس کردم .یه کوچولو خوردم 🥲

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
هر روز میخورم اینارو .فقط دیروز هوس چیپس کردم .یه کوچولو خوردم 🥲

نباید میخوردی ولی اشکال نداره .. این ویروس جدید هست که تو گوش و حالا تو کمرت احساس درد میکنی .. یکم زمان بر هست ولی خوب میشی استراحت هم فراموش نشه 

انکار میگن ویروس جدیدیه😐

اره ویروس جدیده 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))