bihamta1374 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 516 عنوان چه هوایی | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست چه بارونی میاد به به شما کجایین بچه ها هوا چه جوریه سمت شما سمت کند روز بود خیلی گرم بود روزا ولی شبا خنک رو به سرد الآنم از دم صبح میباره 1401/12/16 | 10:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 گیلان،دیشب کلییی باد و طوفان بود مام یه دفعه بادشدید داشتیم ،اطلاع داشتیم بادمیاد ،سه شبه نصف شبا میادو میره و تراس و ایوانو به گند میکشه🙄 مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 آره واقعا کاراش عجیب غریبه 🙃 شما کجایی؟ گلستان عزیزم_بندرترکمن لب دریا 🙂 مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 آره واقعا کاراش عجیب غریبه 🙃 شما کجایی؟ اره یا روزای گرمو شبای سگ لرز 🤭ما ابان رفتیم روزاش انقدر گرم بود بستنی پشت بستنی و کولر شبشم سگ لرزو کاپشن 🤕منطقه خودمونفک کنم چون نزدیک دریاست تفاوت دمای آنچنانی نداره روزو شب مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 15365 گلستان عزیزم_بندرترکمن لب دریا 🙂 واای خوشبحالت من عاشق دریام ولی حیف که امسال مسافرتمون کنسل شده😔 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 15365 اره یا روزای گرمو شبای سگ لرز 🤭ما ابان رفتیم روزاش انقدر گرم بود بستنی پشت بستنی و کولر شبشم سگ لرز ... شمال که عالیه هواش هم شب هم روز 🤗 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 شمال که عالیه هواش هم شب هم روز 🤗 اره اگه عرق نکنی 😁🤭 مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 واای خوشبحالت من عاشق دریام ولی حیف که امسال مسافرتمون کنسل شده😔 منم خیلی وقته دلم مسافرت نیخواد ولی خرج ها و هزینه ها مگر میذارن مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
bihamta1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 516 من سمت کردانم بعد کرج اینجا هم روزا گرم بود شبا خنک ازصبح بارون بود شدید الان بند اومده خنکه هوا
bihamta1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 516 اره اگه عرق نکنی 😁🤭 وای دقیقا من خودم اصالاتا رشتی هستم مرداد ماه اصلا نمیرم شمال تابستون وحشتناکه
bihamta1374 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 516 شما کجایی؟من مال استان گلستانم اره جندروز هوا تابستانی بود الان باد شدیده و ابری ۳ شبه نصف شب باد شد ... به به استان گلستان خیلی دلم میخواد سفر داشته باشم به این استان
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 به به استان گلستان خیلی دلم میخواد سفر داشته باشم به این استان دریاش همچین تعریفی نداره ولی جنگل و آبشارهای قشنگی داره ،خوبی این استان اینه ۴ فصل سالو باهم داره صحرای کویر و کوهستانی جنگلی و دریا و ..... مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 به به استان گلستان خیلی دلم میخواد سفر داشته باشم به این استان تشریف بیارین عزیزم درخدمتیم 🥰😍 مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 15365 منم خیلی وقته دلم مسافرت نیخواد ولی خرج ها و هزینه ها مگر میذارن آره واقعا دهنشون سرویس ک به جای اینکه ارزونتر کنن قیمتا رو تازه روز به روز گرونتر میشه خدا به دادمون برسه چند سال دیگه میخواد چی بشه 😔 خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5718 آره واقعا دهنشون سرویس ک به جای اینکه ارزونتر کنن قیمتا رو تازه روز به روز گرونتر میشه خدا به دادمون ... ماداریم زیر قناعت فلج میشیم ،نمیدونم خداوند گار عالم از مقاومتمون راضیه یا نه 🤗 مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 15365 ماداریم زیر قناعت فلج میشیم ،نمیدونم خداوند گار عالم از مقاومتمون راضیه یا نه 🤗 انشالله راضیه عزیزم من الان شوهرم جایی که کارگاه دارن برجی 8 تومن اجاره میده الان بهداشت گیر داده باید برن شهرک صنعتی اونجا کمترین اجاره 30 تومنه همینجوری دارم رعایت میکنم وای به حال اونوقت خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤