2777
2789
عنوان

سیاست رفتاری با شوهر بگین....

264 بازدید | 18 پست

خانمای متاهل لطفا هرکسی ک میتونه براساس تجربه ای ک داره بگین چ کارکنیم که روابطمون باهمسر خوب باشه . ازهمه لحاظ ...

من کار میکنم و بچه کوچیک دارم حس میکنم نمیتونم زیاد ب زندگیم برسم دنبال راهکارم.

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اخر هفته گردش رفتن یا بعضی شبا برید بیرون شام بخورید ۳ تایی میتونه خیلی تاثیر بذاره چون همش سر ...

چون بچم کوچیکه خیلی اصلا خیلی وقتع بیرون نمیریم و هیچ تفریحی نداریم 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
خوشگلم اصلل چيزى به عنوان سياست رفتارى با همسر وجود نداره مرد اگر خودش ذاتش خوب باشه هم برات رفيقِ ه ...

قبول دارم ذات خوب مهمه

ولی بهترین آدمها هم اگ کمبود احساس کنند شاید بلغزند 

خوشگلم اصلل چيزى به عنوان سياست رفتارى با همسر وجود نداره مرد اگر خودش ذاتش خوب باشه هم برات رفيقِ ه ...

همیشه اینجوری نیست بالاخره مردا هم نیاز به توجه دارن باهاشون وقت نزاری ازت فاصله میگیرنو محبت کم میشه

منم موندم با همسرم چه جوری رفتار کنم هر چرت پرتی از دهنم بیرون نشه که منجر به دعوا بشه هیچ دوستی تو این شهر ندارم خانواده ام نیستن تنها هم زبونم شوهرمه هر حرفی از دهنم بیرون میشه چ مربوط و چه نامربوط اخرش بحث مون میشه و دعوا  کلافه شدم ماشینم نداریم که برم کلاس، یا باشگاه چهار دوس پیدارکنم حس میکنم افسرده شدم 

همیشه اینجوری نیست بالاخره مردا هم نیاز به توجه دارن باهاشون وقت نزاری ازت فاصله میگیرنو محبت کم میش ...

دقیقا قبول دارم

چند وقتشه عزیزم ؟ پ چطور میری سر کار ؟

مامانم نگه میداره ۱۵ماه

منم موندم با همسرم چه جوری رفتار کنم هر چرت پرتی از دهنم بیرون نشه که منجر به دعوا بشه هیچ دوستی تو ...

ماهم همون زمان کمی رو  ک باهم میگذرونیم همش باهم درگیریم.و سر بچه هم همش بحثمون میشه

همیشه اینجوری نیست بالاخره مردا هم نیاز به توجه دارن باهاشون وقت نزاری ازت فاصله میگیرنو محبت کم میش ...

مردُ هر ازجور تربيت كنى همونجور ازت متوقع ميشه 

اگه همش محبت كنىى وقت بزارى يه روز حوصله خودتم نداشته باشى نمىتونه درك كنه اصلا فقط به خودش فكر ميكنه ونيازاش

من نميگم محل ندى محبت نكنى

افراطُ تفريط توو هر كارى جواب عكس ميده

متاسفانه درصد بالايى از مردها نمك نشناس هستند

و محبت و توجه زياد كه ميكنى بهشون هوا برشون ميدارهو ازت بيشتر فاصله ميگيرن

ماهم همون زمان کمی رو  ک باهم میگذرونیم همش باهم درگیریم.و سر بچه هم همش بحثمون میشه

اره مام همینجوریم من قبلا اینجوری نبودم الان اینجوری شدم شاید بخاطرع تنهایی نمیدونم ولی زندگیم به مرحله بحرانی رسیده توام سعی کن از الان حلش کنی تا به مرحله من نرسی 

اهان  خب نمیشه یکم زودتر بیای خونه استراحتت بیشتر باشه ؟  به خودت بیشتر برسی از اونور محب ...

ن متاسفانه اصلا نصف هفته نمیبینمش! محل کارم دوره ساعت کاریم زیاده