2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنس ایرانی برا من خریدن متاسفم

واقعا من بااینکه کشورم دوسدارم با تین خرفت که تاسف خوردی برای جنس ایرانی موافقم اشغال ترین جنس عا رو داره ...با چه روی میان میگن خرید ایرانی

بچه ها یه سوال  من دخترم کوچیکه ، ۱۴ سالشه  بنظرتون وسیله بخرم براش بزارم کنار؟ ی ...

نظر من 

وسیله های برقی ریز رو مثل توستر و آبمیوه گیر و خردکن و جارو برقی و گاز   ...

اینا هیچ وقت قدیمی نمیشن تازه هرچی جدیدتر میشن بدتر میشن 

ولی مثلا یخچال و لباس شویی خیلی تو چشمه جدید بگیر 

ظرف ظروف هم اصلا نگیر که موش میفته و پول هدر دادنه 

ولی تو این کشور پول گذاشتن هیچ فایده ای نداره

چینی ایرانی جزو چینی های  عالی هست خداتم شکر کن برات خریدن واسه من همون ایرانیشم نخریدن خودم رفتم خریدن بازم هزار مرتبه شکر که فقط وجود دارن.واسه خودت متاسف باش که قدر ناشناسی عزیز جان نه پدر مادر زحمتکشت

اسی نقطه ضعف نی نی سایتیارو میدونه میخواد اذیتشون کنه دوستان متفرق شید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها یه سوال  من دخترم کوچیکه ، ۱۴ سالشه  بنظرتون وسیله بخرم براش بزارم کنار؟ ی ...

طلا بدون اجرت بگیر که ان شاءالله وقت جهازش وسیله بروز بگیری الان هر دقیقه یه چیز مد میشه بچه های الانم که مثل قدیما قانع نیستن چیزای جدید میخوان

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
انگار قدیمیه

قدیمی باشه اشکالی نداره ببخشید ولی من اصلا نمی‌تونستم تحمل کنم جهازمو مامانم بخره پسره پس چیکارش من الان دارم سیسمونی میگیرم وسایل واجبو گرفتم خودشم ارزون اصلا وظیفه اونا نیس جهازو سیسمونی بگیرین ولی این رسم مزخرف هست دیگه پس پسر این وسط چیکارس

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

طلابخران شاا... زیادشدخونه بخربراش... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید