2777
2789
بچه ها یه سوال  من دخترم کوچیکه ، ۱۴ سالشه  بنظرتون وسیله بخرم براش بزارم کنار؟ ی ...

سکه و طلا بخر 

منم دخترم ۱۳ سالشه براش سکه میزارم کنار به موقعش میفروشیم

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس ایرانی برا من خریدن متاسفم

عیبی نداره عزیزم 

مگه ایرانی چشه 

تولیدات ایران خیلی هم خوبن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
منم یه دست چینی‌های قدیمی مامانم رو گرفتم 😍😍😍 عاشقشونم 😍😍😍 از این لیلی مجنونا🥰🥰🥰

من از اونا که بهشون میگن گل سرخ یا گل محمدی فکر کنم میگن عاشقشونم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
سکه و طلا بخر  منم دخترم ۱۳ سالشه براش سکه میزارم کنار به موقعش میفروشیم

ممنون عزیزم اره درسته 

انشالله خدا بهمون روزی و‌برکت زیاد بده و دخترامون هم خوشبخت باشن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
منم یه دست چینی‌های قدیمی مامانم رو گرفتم 😍😍😍 عاشقشونم 😍😍😍 از این لیلی مجنونا🥰🥰🥰

عه چه جالب ما هم داریم😍😍😍

من چند روز پیش از سرویس بشقاب چینی که توش عکس زن و مرد فرانسوی داره و قدیمی هست قیمت کردم،‌ بالای یک و دویست بود. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بچه ها یه سوال  من دخترم کوچیکه ، ۱۴ سالشه  بنظرتون وسیله بخرم براش بزارم کنار؟ ی ...

طلا بخر  بهتره چون ارزشش حفظ میشه . وسایل بخری هم جاگیره هم تا موقع ازدواجش میبینی کلی وسایل جدید اومده و اونهایی که خریدی بنظر قدیمی و دمده میاد