دقبقا جنس قدیم خیلی بهتر باکیفیت تر ..من جهازم برا ۱۳ سال پیش هنوز آخ نگفته و دارم استفاده میکنم ... ...
بله همینطوره. اجناس قدیم واقعا عمر میکنن ،چون اونزمانا یکراست از خارج میومد. مادر من مثلا چند تا قوری کوچیک چینی داره، که مربوط به سن شش، هفت سالگیشه. شصت سال بیشتره گذشته... میگه تازه باهاشون بازیم میکردم.
سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...
ان شاا...هرچی خیربرات پیش بیادزندگی همینه... به مادرتم خرده نگیربلاخره برات آرزوداره
مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
بچه ها یه سوال من دخترم کوچیکه ، ۱۴ سالشه بنظرتون وسیله بخرم براش بزارم کنار؟ ی ...
هم وسیله هم طلا چیزایی ک میدونی خراب نمیشن و ساده و شیکن و ازمد نمیرن رو بخر چیزایی ک هی جدید میشن جاش طلابگیر ک بعد بخری البته اول یه لیست تهیه کن و چیزایی مهم فقط بخر خیلیاش اصلا استفاده نمیشه و خرج بیخودیه