من از این فرش های ماشینی ابریشم مصنوعی سفارش دادم ولی خیلی پشیمونم. زیاد ازش تعریف های خوبی نشنیدم.میگن اگر لک بشه،نمیشه تمیزش کرد و فقط بایذ اعلاشور بشه. با بچه کوچیک واقعا غیرممکنه که نذاریم لکه دار شه.اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه.چون اگر بخواد زود کیفیتشو از دست بده شوهرم بیچارم میکنه چون من پسند کردم اینا رو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فرش اردهال مشهده،ابریشم مصنوعی و اکرلیک ترکیبیه. دو روزه تحپیل گرفتم.روش چندقطره آب ریخت،الیافش کلا چسبیده بهم و خشک و سفت شده. دارم سکته میکنم.تزوخدا اگر کسی راه حلی داره بهم کمک کنه
من سفید داشتم اصلا تمیز نمیشد البته الانم ابریشم مصنوعی گرفتم ولی خاکستری
برای من چندقطره آب ریخته روش،خشک شده همونجور مونده.شما از ابریشم مصنوعی راضی بودید که دوباره خریدید؟تروخدا اگر راه حلی برای بازشدن الیافش دارید لطفا بهم بگید.مگه میشه فرش یکبار مصرف باشه آخه. شب عیدی بجای اینکه خوشحال باشیم،اعصابمون خراب شده سر این