2777
2789
عنوان

فرش ماشینی ابریشم مصنوعی

1274 بازدید | 13 پست

من از این فرش های ماشینی ابریشم مصنوعی سفارش دادم ولی خیلی پشیمونم. زیاد ازش تعریف های خوبی نشنیدم.میگن اگر لک بشه،نمیشه تمیزش کرد و فقط بایذ اعلاشور بشه. با بچه کوچیک واقعا غیرممکنه که نذاریم لکه دار شه.اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه.چون اگر بخواد زود کیفیتشو از دست بده شوهرم بیچارم میکنه چون من پسند کردم اینا رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش اردهال مشهده،ابریشم مصنوعی و اکرلیک ترکیبیه. دو روزه تحپیل گرفتم.روش چندقطره آب ریخت،الیافش کلا چسبیده بهم و خشک و سفت شده. دارم سکته میکنم.تزوخدا اگر کسی راه حلی داره بهم کمک کنه

خب اعلاشور کنن چی میشه قیمت ش فرقی نداره  ولی کلا فرش خوبی نیست مثل تو مغازه نما نداره خیلی هم ...

خوب هردفعه که لک میشه که نمیشه داد قالیشویی.لکه های معمولی رو هم نمیشه تو خونه پاک کرد

من سفید داشتم اصلا تمیز نمیشد البته الانم ابریشم مصنوعی گرفتم ولی خاکستری 

برای من چندقطره آب ریخته روش،خشک شده همونجور مونده.شما از ابریشم مصنوعی راضی بودید که دوباره خریدید؟تروخدا اگر راه حلی برای بازشدن الیافش دارید لطفا بهم بگید.مگه میشه فرش یکبار مصرف باشه آخه. شب عیدی بجای اینکه خوشحال باشیم،اعصابمون خراب شده سر این

فرش اردهال مشهده،ابریشم مصنوعی و اکرلیک ترکیبیه. دو روزه تحپیل گرفتم.روش چندقطره آب ریخت،الیافش کلا ...

سلام ببخشید میشه بگید فرش هاتون چی شد؟

منم بهشتی از همین ترکیب اکرلیک و ابریشم مصنوعی گرفتم.

سلام ببخشید میشه بگید فرش هاتون چی شد؟منم بهشتی از همین ترکیب اکرلیک و ابریشم مصنوعی گرفتم.

سلام 

راضی هستی از فرشت؟؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سلام ببخشید میشه بگید فرش هاتون چی شد؟منم بهشتی از همین ترکیب اکرلیک و ابریشم مصنوعی گرفتم.

سلام. همون جوریه. روشون روفرشی کشیدم. خیلی فرش بدیه. فقط قشنگی داره. شما چی؟ راضی هستید؟ لکه هاشو چه جوری پاک میکنید؟

عزمزم‌برای استفاده خوب هست ابریشم اکرلیک؟ منم میخوام بهشتی بگیرم ۹ متری میگه هفتاد تومن

که هنوز نگرفتی به نظرم نگیر

فقط تمام اکریلیک بگیر، اینا روشون چیزی بریزه نمیتونی حتی دستمال بکشی چون خاب فرش بهم میریزه و الیاف، بهم میچسبه

در کل نگهداریش خیلی سخته