2777
2789

از غصه اتفاق امروز خوابم نمیبره سرکار برام دردسر یه نفر درست کرده و رفته حرفایی زده که اصلا درموردم درست نیست اونا هم باور کردن و علیه من بدون حصور من اقدام کردن و البته رئیس هم باهاشون همکاری کرده و من به رئیس گفتم همچین چیزی نبوده ولی اون حرف اونا رو قبول داره چون من تازه استخدام شدم اینم بگم کسی که درمورد من صحبت کرده خیلی بدجنسه و پیش اونا اعتبار داره ولی من چون به لحاظ علمی فهمیده بالاترم و رقیبشم برای اینکه من جاشو نگیرم اینا رو گفته

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی

[QUOTE=278220121]حساس نباش[/QUOTE

دست خودم نیست از همه نظر رو کارام دقت دارم خیلی سخته این حرفایی پشت سرم زدن و من اصلا نتونستم کاری بکنم

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چی بگم منم انگار خاریم تو چش اطرافیانم..همیشه آدمایی هستن که میخوا خرابت کنن..

جالبه اونقد حواسم به همه هست از خودم غافل شدم اینکه آزارم به هیچکس نرسه اونوقت نمیدونم چرا اینجوری میشه 

منم عین خودتم  جایی با ی نفر دعوام بشه کلی تو فکرش میرم

هر چی باهام صحبت میکنن ادما و طرز فکرشون مهم نیستن به فکر خودت باش ولی من آدم نمیشم

جالبه اونقد حواسم به همه هست از خودم غافل شدم اینکه آزارم به هیچکس نرسه اونوقت نمیدونم چرا اینجوری م ...

خب همینه دیگه منم ایطورم..هرکسی باید اندازه شانش و لیاقتش حواست بهش باشه..وقتی که بره خرابت کنه باید این درسو بگیری که از محبت بیش از حد گل ها خار میشن 

رکسی تو این شرایط بهم میریره

حرفی که در موردم زده شده اینه که این تجربه نداشته و کارو درست انجام نداده در حالیکه اون فرد پر ایراد بود و من خیلی عالی انجام دادم کارمو با وسواس تمام بعد نمیدونم چیا پشت سرم گفته که علیه من شدن و رئیس به لحاظ رفتاری باهام خوبه هنوز و میگه تجربه نداری که بد انجام دادی هر چی میگم اینطور نبوده باور نداره و من هم دیگه گفتم توضیح بیخود فایده نداره

من خودم چن وقت پیش بهم تهمت خیلی بدی زدن..نمیگم بهم نریختم هنوز اثراتش هست که حال روحیمو خراب میکنه ...

چی بگم یکی از همکارام گفت تو هم کم کم گرگ میشی تازه اومدی تجربه نداری