2777
2789
بی پدر مادر ک قطعا تویی احمق 😅 دو کلمه حرف زدن یاد بگیز بتونی ادامه بدی عقده ای  هرچی من بهت ...

گمشو بابا  اخه حرومزاده تو نه اصل و نسب داری ن پدر و مادر که اگه پدرت مشخص بود و حرومزاده نبودی که نمیومد جایی ک مجازیه و چند نفر برای مشورت پست میزارن و سوالشونو میپرسن پاچه بگیری .

برو فعلا ببین مادرتو کی گاییده که تویه حرومی ازش به عمل اومدی 

حروم خوره حروم زاده تو مثلا فکر میکنی با این نوع حرف زدنت خیلی حرف زدن بلدی اسکوله ننه گاییده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بی پدر مادر ک قطعا تویی احمق 😅 دو کلمه حرف زدن یاد بگیز بتونی ادامه بدی عقده ای  هرچی من بهت ...

ببین حرومی نکنه خودتم دلت میخاد مثله مامانت گاییده بشی که اگه اره بگم چندتا کارگر افغانی بیان ترتیبتو بدن 

همون طور ک افغانیا مامانتو گاییدن تو رو هم بگم بیان سراغت بلکه یکم آروم بگیری آتیش گرفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه خودکشیت به کجا ختم شد نکنه تو تیمارستانی🤣🤣🤣🤣🤣🤣کسی دیگه نمیتونه تورو آدمت کنه والا

بیچاره شوهرت که باید یه عقده ایه حروم زاده رو تحمل کنه 

البته ک شک ندارم تو رو فقط به عنوان کنیز خونش در نظر گرفته و عشق و حالش جایه دیگس.اگه اینجوری نبود ک تو این همه عقده ای نمیشدی عن حال بهم زن .

اصلا تو هم بمیری بهتره برو خودکشی کن آشغال بی مصرف 

چون هیچ مصرفی نداری تو زندگی حتی بدرد گاییده شدنم نمی خوری کی بع توعه عن مال نگاه میکنه آخه 🤣🤣🤣🤣🤣

والبته و صدالبته اینم بهت بگم در جریان باشی که من مثله تویه عقده ای که از بچگی عقده مونده تو دلت تا همین ثانیه از زندگیت بلد نیستم مدام پاچه کسی رو بگیرم 

اسکوله حرومزاده آخه فکر کردی بقیه ام مثل تو پر از عقده ان ک همه حرفی بلد باشن 🤔🤔🤔🤣

بی تربیت روانی.👌👌👌👌

والبته و صدالبته اینم بهت بگم در جریان باشی که من مثله تویه عقده ای که از بچگی عقده مونده تو دلت تا ...

آروم باش بابا ریلکس باش

چرا داری خودتو پاره و پورع میکنی حرص نخور 

خدا بداد شوهرت و خانوادش برسه 

چه سلیطه اس گیرشون افتاده بدبختاااا 

دلم بحالت میشوزه عقده هات داره میپاچه از بس پررررری

قضیه خودکشیت به کجا ختم شد نکنه تو تیمارستانی🤣🤣🤣🤣🤣🤣کسی دیگه نمیتونه تورو آدمت کنه والا بیچاره ...

نه خداروشکر زندم ک برینم دهن تو و امثال تو ک سیر بشین گشنه به درک واصل نشین 🤣🤣🤣🤣

ببین حرومی نکنه خودتم دلت میخاد مثله مامانت گاییده بشی که اگه اره بگم چندتا کارگر افغانی بیان ترتیبت ...

افغانی ؟ 🤣 یعنی از دسته فک فامیل خودت ؟ 

چقدر بهت کیف دادن ک پیشنهاد. میدی 😆😆😆😆

مامانت چی اونم زاضی؟ البته اون ک تورو پس انداخته ک دیگه کارش زااااره 🤣🤣🤣🤣😆🤣😆

گمشو بابا  اخه حرومزاده تو نه اصل و نسب داری ن پدر و مادر که اگه پدرت مشخص بود و حرومزاده نبودی ...

چقدر لول پایینی !!!🤭🤣 فکر کنم تو خانواده بزرگ نشدی ب احتمال زیاد ازین کارتن خوابای معتاد زیر دست اونا ک بهت تجاوز میکنن بزرگ شدی اخههههههههه سر تا پات حزف ک میزنی عقده میپاچه 

بالاخره اینچیزا از یجایی از زندگیت میزنه بیرون 

اینجام پاچه مو گرفتی هی واق واق میکنه ک ی تیکه استخوان برات بندازم خفه بشی کمتر واق بزنی