2777
2789
عقده ای تویی که خودکشی کردی و از خودکشی بدتر اونه که شوهرت عین خیالشم نبوده و حتی مانعت هم نشده برو ...

اروم باش عزیزم ریلکسسسسس 

😘 

عقده ای ک شاخ و دم نداره 

نمونه بارزش میشه تو 💋

تو غیر ازینکه خیلی لول پایینی 💩خوره تاپیکامم ک هستی 🤣 

نوش جونت🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت ک از خودت متنفری خودکشی میکنی شوهرتم ازت متنفره ک وقتی دید داری خودکشی میکنی مانعت نشد حتی بیم ...

عزیزم چرا اینقدز داری حرص میخوری؟

از چی داری میسوزی 

سکته میکنی😘🤣

چند بار بگم ارروووووم ارروم باش اهلی باش 😆

من اینقدر حالم خوبه چرا بمیرم؟ 

تویی ک میمیری از بس داری حرص میخوری البته داری پارررره میشی جررر میخوری و میسوزی عقده ای خانوم 😆

خودت ک از خودت متنفری خودکشی میکنی شوهرتم ازت متنفره ک وقتی دید داری خودکشی میکنی مانعت نشد حتی بیم ...

جوووونم ب تو و پیام اخرت 🤣اصلا پیام اولت باشه خوشحال میشم ک 💩 بهت 🤣

من جای تو بودم ک شوهرم ازم متنفر بود و زندگیم مثل زندگی تو داغون بود سرمو میزاشتم میمردم  ینی ...

ببین تاپیکاتو منم خوندم 

ولی لول پایین ینی مثل تو یعنی من نمیام مثل تو باشم و بروت بیارم تو دقیقا حالت خیلی وخیمه داری از ی چیزی تو زندگیت میسوزی و میپاشی از هم بخاطر همینم اینقدر بدبختی و میخوای پاچه ادمو بگیری 

بهتره همونجور ک قبلا هم بهت گفتم از الان تا همیشه برای خودت متاسف باشی لول پایین🤣

گمشو خاک بر سر بی فرهنگت کنن  عوضی  عقده ای بی اصل  و نسب بمیر بابا گوه خوره عنونه

خفه شو تا گشنه نمونی بدبخت 

معلوم نیست از زیر کدوم بته ای بیرون اومدی لجن تو به گوه خوریت ادامه بده بلکه سیر بشی 🤣

خفه شو تا گشنه نمونی بدبخت  معلوم نیست از زیر کدوم بته ای بیرون اومدی لجن تو به گوه خوریت ادام ...

بقیه قشنگ میتونن قضاوت کنن  و بفهمن تو چه ادم بی اصل و نسب و بی تربیت بی فرهنگ و بی پدر و مادری هستی که تنها تفریحت پاچه دیگران و گرفتنه 

اولین بارت نیست البته آخرین بارتم نخواهد بود 

مسلما و مطمئنا تا آخر عمرت دنبال گوه خوری بقیه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣گوه منو بخور فعلا معلومه خیلی خوشت اومده نووووووش جونت 

بقیه قشنگ میتونن قضاوت کنن  و بفهمن تو چه ادم بی اصل و نسب و بی تربیت بی فرهنگ و بی پدر و مادری ...

بی پدر مادر ک قطعا تویی احمق 😅

دو کلمه حرف زدن یاد بگیز بتونی ادامه بدی عقده ای 

هرچی من بهت میگم البته لیاقتته رو ب خودم نگو البته احمق و بیشعوری نمیزاره فکر کنی حرف جدید بزنی 

حزف بزن لااقل لال از دنیا نری 

نوش جووووونت 😆😆😆😆😆