2821
2789
عنوان

النگو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 66 پست
ی مدت بگذره بهشون عادت میکنی دیگه النگوی زرد تنها بگیری به نظرت زشت میاد 😁😁

من هر چی بگیرم به نظرم زشت میاد🤣🤣🤣

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
باشه عزیزم مرسی فروختی؟

آره عوض کردم چند برابرش خریدم ولی هنوز دلم توی اونا گیره🥲🥲🥲

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هر چی بگیرم به نظرم زشت میاد🤣🤣🤣

ی هفته که بگذره عادت میکنی این حس پشیمونی همه اولش حس میکنن😂😂😂

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آره عوض کردم چند برابرش خریدم ولی هنوز توی اونا گیره🥲🥲🥲

خوب به دلت بود چرا عوض کردی من فقط النگ های قبلمو خیلی دوس داشتم ولی فروخته بودم سه ماه پیش اینا رم مجبوری گرفتم

ی هفته که بگذره عادت میکنی این حس پشیمونی همه اولش حس میکنن😂😂😂

برا من یه خورده شدید تره حتی نظر مورچه ی تو خونمونم میپرسم که بگن قشنگه بلکه به دلم بشینه

خوب به دلت بود چرا عوض کردی من فقط النگ های قبلمو خیلی دوس داشتم ولی فروخته بودم سه ماه پیش اینا رم ...

خیلی تنگ شده بود برام مجبور شدم حالا میخوام سفارش بدم دوباره عین همونا برام بیارن

ان شاءالله که مبارکت باشه خدا صدبرابرش بهت بده

خیلی تنگ شده بود برام مجبور شدم حالا میخوام سفارش بدم دوباره عین همونا برام بیارن ان شاءالله که مبا ...

مرسی عزیزم خیلی مهربونی همچنین