2777
2789
عنوان

توروخدا ااااا بیاین کمککککککککک

69 بازدید | 7 پست

خانوما واقعا خیلی نامردین ها من تاپیک زدم سوال کردم خب یه جوابی چیزی بدنیس واقعا....اگ همین تاپیک درباره چیز بدی بود سریع همه میومدن سرسفیدی میکردن😐😏😏😏 

خانومایی ک بلدن لطفا جواب بدن من این برج قرص روکین مصرف کردم وتموم شده 21عددش بعدش الان 4روزه گذشته اما هنوز پریود نشدم باید چیکار کنم؟ قرص رو باید کی دوباره شروع کنم؟اگ امشب دوباره قرص شروع کنم بخورم مشکلی داره؟؟؟؟

فردا یا نهایت پس فردا پریود میشی 

بعدش اینکه اگ امشب رابطه داشته باشم احتمال بارداری هس؟چون قبلش قرص نخوردم؟یا باید قبلش قرص بخورم باز؟؟؟؟؟میهش راهنمایی کنی عزیز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش اینکه اگ امشب رابطه داشته باشم احتمال بارداری هس؟چون قبلش قرص نخوردم؟یا باید قبلش قرص بخو ...

نه گلم. تا وقتی پریود نشی. یعنی اثرش هنوز تو بدنت هست و بارداری منتفی هست ۹۹ درصد مواقع. 

نه گلم. تا وقتی پریود نشی. یعنی اثرش هنوز تو بدنت هست و بارداری منتفی هست ۹۹ درصد مواقع. 

یعنی الان من شوهرم امشب گیر داده ک باید کاری انجام بده اگر بدون مراقبت باشه باردار نمیشم؟خیال راحت؟

یعنی الان من شوهرم امشب گیر داده ک باید کاری انجام بده اگر بدون مراقبت باشه باردار نمیشم؟خیال راحت؟

نه نمیشی گلم. اثر قزص هست. بعدم روکین قوی هست. فک‌کنم ی مقداری استامینوفن و کدیین و اینا تاثیرشو‌کم کنه. البته مطمین نیستم و الا نگران نباش