2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چ قیمتی خریدی?چند وقت این سهمو داری?

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
گول تبلیغاتو خوردم ووسوسه شدم   ۳۶۰۰تومن خریدم الان همینطور داره میاد پایین

طبق این چارت,دقیقا تو قله, سهمو خریدی/:

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

امکان داره به پولم برسم بعد خرید متوجه شدم آخه می گفتن ارزش این سهم ۶۰هزارتومنه منم بدون تحقیق خرید کردم اون یکی خریدامو اکثرا با تحقیق میخرم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
امکان داره به پولم برسم بعد خرید متوجه شدم آخه می گفتن ارزش این سهم ۶۰هزارتومنه منم بدون تحقیق خرید ...

امیدوارم که برسی

من خیلی وقت دیگه بورسس کار نمیکنم

شنیدم اوضاعش داره خوب میشه و برمیگرده

ولی بحث اینجاست ک سهمو ب شما انداختن!

شگردشون همینه,سهم چند روز مثبته اونام تبلیغ میکنن ک سهم ارزنده اس,راحت تو قیمت بالا میندازن ب خلق الله

باید با کسی تکنیکال بلده مشورت کنی

امیدوارم که برسی من خیلی وقت دیگه بورسس کار نمیکنم شنیدم اوضاعش داره خوب میشه و برمیگرده ولی بحث ...

خیلی ممنون عزیزم دیگه بایددرس عبرت بگیرم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

درود 

اتفاقن نظر من مخالف شما هست

بله دقیقن قیمت یک رشد تقریبن 30 درصدی داشته و به سقف خودش که رسیده توی 2 روز 8 و 4 برابر میانگین ماهانه حجم خورده که میتونه 2 نشونه باشه یکی برای شکست خط مقاومت و دیگری برای خالی کردن روی خلق الله که احتمالن بازیگر خالی کرده و خوب هم این کارو کرده با توجه به حرف های استارتر که میگه تبلیغ زیاد شده روی سهم 

اگه اشتباه نکنم این دوست عزیزمون توی 10 اسفند ماه سهم رو خریده جایی که سهم بیشترین حجم رو خورده و همزمان رسیده به سقف خودش و بعداز اون هم نه صعود خاصی داشته و ن اصلاح خاصی

چیزی که من میبینم یک تریدینگ رنج هست که تا قیمت 3200 برای من ارزنده هست و ارزش خرید داره ب شرطی که بازار هم اینطور فکر کنه

این دوستمونم موافق شما هستم توی سقف خریده و احتمالن بهش انداختن ولی خب اگه برای خودش حدضرر قرار بده میتونه با یک ضرر جزیی خروج کنه

استارتر مهربان

به عنوان برادر کوچیکترتون و کسی که تا دلتون بخاد توی این بازار ضرر کرده و میکنه و خواهد کرد باید بگم که شما 3 راه دارید

یا اموزش و خودکفایی یا سپردن سرمایتون به شخص امین یا خروج کلی از بازار

باور کنید هیچ کس هیچ کس به اندازه خود شما دلش به حال سرمایتون نمیسوزه 

از این گروه ها و کانال های بورسی و خبری و هم بیرون بیاید که هیچ سودی برای شما ندارن

منم مثل شما توی این گروه ها بودم 3 2 سال پیش منم با حرف اینا با تبلیغ این گروه ها نمیدونم وی ای پی نمیدونم حرف عمو این و اون سهم خریدم

نتیجش چیشد ؟ ضرر 80 درصدی پودر شدن سرمایه اب شدن 50 میلیون 

هیچ چیزی به اندازه خودکفایی توی بورس ایران جواب نمیده من بعد 2 سال تلاش و شل کن و سفت کن و خلاصه کلی زحمت تازه دارم یه نتایجی میبینم اما قطعن من هم ضرر میکنم ولی ن دیگه 80 درصد 

عاجزانه خواهش میکنم این تبلیغ ها این گروه ها و کانال هارو به کلی حذف کنید شما برای بررسی یک سهم توی بازار بورس به 2 چیز نیاز دارید

1- تابلو

2-چارت

ن نظر من مهمه نه نظر فلان کانال ن نظر استاد من و شما

تنها کسی که نظر و حرفش مهمه و تاثیر میزاره خود اقای بازار هست

ارزو میکنم که موفق باشید توی این مسیر

درود  اتفاقن نظر من مخالف شما هست بله دقیقن قیمت یک رشد تقریبن 30 درصدی داشته و به سقف خودش ک ...

خیلی ممنون از راهنماییتون بله من با ضرر جزیی خارج شدم من تمام نمادهایی که دارم با تحقیق انتخاب کردم به جز سه نماد وسپهر که عرضه اولیه بود وخگستروفپنتا که توضرر بودن فپنتاروباقیمت 35990ریال خارج شدم چون بازیگر داشت وزیاد قابل اعتمادنبود

«اللهم عجل لولیک الفرج»
استارتر مهربان به عنوان برادر کوچیکترتون و کسی که تا دلتون بخاد توی این بازار ضرر کرده و میکنه و خو ...

ممنون از راهنمایی برادرانتون منم ارسال 1399توبورس فعالیت می کنم امکان داره چندتااز نمادهایی که پربازده هستن وجای رشددارن معرفی کنید شماازکدوم نمادبیشترین سودوبردید من 20میلیون نقددارم می خوام بزارم بورس 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خیلی ممنون از راهنماییتون بله من با ضرر جزیی خارج شدم من تمام نمادهایی که دارم با تحقیق انتخاب کردم ...

سلام به به خیلی هم خوب که با تحقیق این کار هارو انجام میدید

البته همه سهم ها بازیگر دارن ولی خب نکته اینجاست که شما باید با بازیگر همبازی بشی و با اون خرید و فروش کنید 

ممنون از راهنمایی برادرانتون منم ارسال 1399توبورس فعالیت می کنم امکان داره چندتااز نمادهایی که پرباز ...

به به خیلی هم عالی

پس شما هم به خوبی من میدونید که ممکنه چه بلاهایی سر سرمایه ادم بیاد چ صف فروش هایی ک ما پشت سر نذاشتیم و خلاصه منظورم این هست که با ریسک های بازار اشنا هستید 

من بیشترین سودم از یک پذیره نویسی بود ک بنظرم 300 یا 400 درصد سود داد 

والا من خودم از طریق فیل.تر نویسی بعضی از سهوم رو جدا کردم و روزانه میاد توی فیل.ترم و من اونهارو طبق استراتژی خودم میخرم

اخرین سهم هایی که طبق استراتژی خردیم یکی حآفرین بود که با 9 درصد ضرر خارج شدم یکی هم پلاسک هست که فلن 15 درصد سوده
سه شنبه هم من شفن رو خریدم و پله دوم پلاسک سهم هایی هم که توی لیست خریدم هستن دسبحان/دسبحا/بوعلی/قپنتا/خساپا/کزغال

خب ایا من شنبه میرم اینارو بخرم؟ خیر

من صبر میکنم هر جا استراتژی من گف بخر اونجا میخرم البته باید بازار هم اون خطوطی که من میکشم و تابلویی ک من میبینم رو ببینه وگرنه ممکنه اصلن ب حمایت هیچ توجهی نکنه و شارپ بریزه 

شما سرمایه ازادتون خوبه و میشه روش مدیریت سرمایه رو پیاده کرد

دقت کنید هر سهمی از هر جایی و هر کسی که خواستید بخرید اول فکر کنید ببینید تحمل اون ضرری که تحلیل گر گفته رو دارید یا ن بعدش شما نمیتونید بگید اکی من 20 ت دارم تقسیم بر 4 میشه 5 پس من 4 سهم میخرم هر کدوم 5 تومن

شما باید درصد ریسکتون در هر معامله رو ضربه در سرمایه ازادتون کنید و بعد تقسیم بر فاصله بین نقطه خرید و حد ضرر

و هر عددی که داد به همون اندازه مجاز هستید برگ سهم از اون سهم خرید کنید

بازم اگر سوال دیگه ای یا راهنمایی خواستید من در خدمتم

خلاصه خوشحال میشم بتونم کمکی کنم