2777
2789
عنوان

بورس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 31 پست
به به خیلی هم عالی پس شما هم به خوبی من میدونید که ممکنه چه بلاهایی سر سرمایه ادم بیاد چ صف فروش ها ...

واقعا ممنون از راهنماییتون ووقتی که دراختیارمن گذاشتید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
واقعا ممنون از راهنماییتون ووقتی که دراختیارمن گذاشتید 

خواهش میکنم

امیدوارم که مفید واقع شده باشه

اها راستی برای محاسبه حجم مجاز من یک اکسل دارم که اگه مایل باشید میتونم براتون بفرستم یعنی شما قیمت خرید و حدضضر رو بهش میدید خودش براتون محاسبه میکنه چندتا برگ سهم بخرید

موفق و سربلند باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم امیدوارم که مفید واقع شده باشه اها راستی برای محاسبه حجم مجاز من یک اکسل دارم که اگه م ...

تشکر لطف می کنید بفرستید ،عرضه اولیه وکغدیرارزش سرمایه گذاری داری می خوام ده میلیون بخرم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خواهش میکنم امیدوارم که مفید واقع شده باشه اها راستی برای محاسبه حجم مجاز من یک اکسل دارم که اگه م ...

پذیره نویسی رایا روچی پیشنهاد می دید

«اللهم عجل لولیک الفرج»
تشکر لطف می کنید بفرستید ،عرضه اولیه وکغدیرارزش سرمایه گذاری داری می خوام ده میلیون بخرم

والا عرضه اولیه وکغدیر چون عرضه هستش نمیشه راحت 10 میلیون از ابتدا خرید ولی خب اگه منظورتون این هست که بعداز اینکه صفشو دادن 10 تومن بخرید حقیقتن خیلی پیشنهاد نیمکنم چون عرضه اولیه تحلیل نداره و نمیشه احتمال خاصی بهش داد و با توجه ب جو کلی بازار حرکت میکنه

من خودم با 6 تا اکانت خریدم که در مجموع 9 تومن تونستم بخرم و هرجا هم که صفشو بدن منم میدم بره

در رابطه با فایل هم لطفن توی تلگرام بنده ب ادرس @senatorbushehr ی پیام بدید براتون بفرستم

پذیره نویسی رایا روچی پیشنهاد می دید

در کل پذیره نویسی ها خوب هستن مخصوصن اگه ب پولتون نیاز خاصی ندارید چون معمولن بعداز 6 ماه تا2 سال باز میشن و وقتی هم ک باز میشن سود خیلی خوبی میدن احتمالن و پیشنهاد میشه

البته من خودم مسافرت بودم و نتونستم رایا و بزندگی رو بخرم و عرضه اولیه رو ب صورت افلاین از قبل خریده بودم

بازم سوالی باشه در خدمتم

در کل پذیره نویسی ها خوب هستن مخصوصن اگه ب پولتون نیاز خاصی ندارید چون معمولن بعداز 6 ماه تا2 سال با ...

خیلی ممنون بابت راهنماییتون

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خواهش میکنم

سلام باعرض پوزش من یک سوال دارم خواستم اگه امکان داره نماد تپکو رو برام تحلیل کنید ایاخریدشوتوصیه می کنید باقیمت الان

«اللهم عجل لولیک الفرج»
سلام باعرض پوزش من یک سوال دارم خواستم اگه امکان داره نماد تپکو رو برام تحلیل کنید ایاخریدشوتوصیه می ...

درود

خیر اینجا دیگه جای خریدش نیست سهم رشد خودشو کرده و اینا خریدنش ریسک زیادی داره

درود خیر اینجا دیگه جای خریدش نیست سهم رشد خودشو کرده و اینا خریدنش ریسک زیادی داره

یعنی دیگه جای رشدی نداره باکدالی که عرضه کرده احتمال می ره تا۵۰۰تومن بره

خگستر چی ؟پیشنهادشماکدام نماد بورسی هستش  من سی تومن دارم می خوام بزارم توی یکی از نمادهایی که تازه شروع به رشد کردندواحتمال رشد خوبی دارن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
یعنی دیگه جای رشدی نداره باکدالی که عرضه کرده احتمال می ره تا۵۰۰تومن بره خگستر چی ؟پیشنهادشماکدام ن ...

ن من نگفتم سهم جای رشدی نداره

سهم ممکنه بشه اصلن 1000000 هزارتومن مهم اینه ک شما بتونی اون سهم رو در قیمت و زمان ارزنده بخری 

ممکنه شما فردا تپکو بخری سهم بره توی اصلاح شما یک ماه خواب سرمایه داشته باشید

فقط منظورم من این هست این قیمت الان تپکو با حد محافظ فاصله زیادی داره و ریسک به ریوارد اون نمیصرفه
بعدشم اون کسایی که سوار تپکو شدن اخر ی جا میخان خالی کنن و با توجه به رشد شارپ گونه ای ک سهم داشته شما باید خیلی بیشتر حواستون رو جمع کنید

خگستر باز حالا چارتش شکیل تر و خوش فرم تره اما خب همین خگستر هم شما بهتره که صبر کنید و در اصلاح بخرید ن در +5
شما نباید تک سهم بشید و به هیچ وجه نباید کل پولتون رو بزارید روی یک نماد

ن من نگفتم سهم جای رشدی نداره سهم ممکنه بشه اصلن 1000000 هزارتومن مهم اینه ک شما بتونی اون سهم رو د ...

الان وقت خرید نمادفملی هستش 

«اللهم عجل لولیک الفرج»