2777
2789
عنوان

آب دوغ خیار 🍲🥒

448 بازدید | 25 پست

یهو هوس اب دوغ خیار کردم پاشدم درست کنم یاد بچگیام افتادم

ما یه همسایه داشتیم از روستا اومده بودن و ترک زبون بودن😍

و دخترشون شده بود رفیق بچگیای من

تابستون که میشد میرفتیم تو حیاط بزرگشون اب بازی میکردیم ولذت میبردیم

یهو مامانش صدامون میزد تینا ، مهدیه بیاید دوقراماج بخورید(همون اب دوغ خیار خودمون به ترکی) منم تا به حال نخورده بودم

اولش که دیدم تعجب کردم بعدش که خوردم طعم به شدت بهشتی داشت با ماست خوشمزهههههه گوسفندی و خیار محلی 

انقدری خوشمزه بود که وقتی مامانش صدامون میزد از خوشحالی بال درمیاوردم 😂

یادش بخیر میرفتیم تو بهار خوابشون و ابدوغ خیار خوشمزه مامانشو میخوردیم

روزاییم که نبودن انقد گریه میکردم به مامانم میگفتم دقراماج میخام اونم که نمیدونست چیه😂یه روز رفت از خانم همسایه پرسید و اومد درست کرد ولی هیچ وقت دیگه اون خوشمزگی ابدوغ خیار و لذت اون لحظه رو تجربه نکردم 

دلم میخاس برگردم به بچگیم خیلی روزای خوبی بود

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

وااااای هوسم کرد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوردم تا حالا

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آخ آخ منم یبار با همه ی بچه های فامیل کوچیک بودیم رفتیم تو روستامون تو یه دشت 

اونجا پسرعمم که از بقیه بزرگتر بود یه قارچ خیلی بزرگ پیدا کرد برامون کته ی گوجه تو دله ی ۵ کیلویی روغن نباتی پخت قارچه هم گذاشت وسطش 

تا عمر دارم طعمش یادم نمیره

اسی جون حتی از خوندن متنی ک نوشتی، کیف کردم😍

ی سری خاطره ها، ی سری طعما، فقط واسه بچگیه...دیگ هیچ وقت تکرار نمیشن🥺

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞