2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه

عزیزم دوستم داره ؟ قصدش جدی میشه ؟

ممنونم عزیزم ❤️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزم دوستم داره ؟ قصدش جدی میشه ؟ممنونم عزیزم ❤️

بخاطر وضع مالیش دودله و مطمعن نیست بتونه آینده خوبی بسازه یانه

نیاز داره یکی پشتش باشه روزهای سختش این روزا حالش زیاد خوب نیس با خانوادشم بحث کرده

منتظر توعه پیش قدم بشی۷ وعده دیگه یه خبر میاد ازش

رنگ لباسم؟

معدلم بالای چند میشه؟

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

بخاطر وضع مالیش دودله و مطمعن نیست بتونه آینده خوبی بسازه یانهنیاز داره یکی پشتش باشه روزهای سختش ای ...

پنج شنبه بسته ب دستم میرسه؟،،، گره از کسب کارم باز میشه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 هادی من در تاریخ 20 اسفند 1404 مصادف با 21 رمضان و روز شهادت مولای متقیان علی (ع) با زبان روزه به آرزوش رسید و شهید شد💔😭😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بخاطر وضع مالیش دودله و مطمعن نیست بتونه آینده خوبی بسازه یانهنیاز داره یکی پشتش باشه روزهای سختش ای ...

عه حس ششمی😅

بنظرت ماشین به نام مون در میاد امسال؟؟

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

2824
2823
2791
2779
2792