2777
2789

دیشب مهمون داشتیم مامانم واسه تولد داداشم شامم داده بود 

موقه گذاشتن سفره شام ..چیدن غذا هارو مدیرتش پای من بود کلا ی مهمونی میشه همه چیدن بشقاب قاشق چنگال و خورشتارو پای من میزارن همه کارارو کردم موقه جم کردن سفره یکی از دختر فامیلمون خورشتارو توی دیک جداگونه خالی کرد من سفررو پاک کردم بشقابارو جم کردم کلی کار کردم 

الان ک پیشش نشسته بودم کلی داد زد سرم ک تو چرا مثه ادمایی بودی ک انگار رفته باشی کما

جرا کمک نکردی

ج معنی داره دختر مرد وایسه اشپزخونه من خورشتارو خالی کنه 

ت باید اینکارو نیکردی 

خدا شاهده انقد ک اون شب خم و راست شده بودم شونم عرق کرده بود انگار تولد من بود 

بعد مامانم چنین حرفیو بهم میزنه 

میشع قضاوت کنین تقصیر کیه؟؟؟

مادرشوهر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مهمون یه خورشت خالی کنه به کما نمیره به مامانت بگو نگران نباشه دختره در صحت و سلامته و بخاطر بار سنگین خالی کردن خورشت زمین گیر نشده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامانت رفتارش خیلی زشته خودتو سرزنش نکن فقط رفتاراشو حفظ کن و وقتی خودت مادر شدی اصلا تکرارشون نکن عزیزم 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
جان؟؟؟😂😂😂😂😂من راجب مامانم دارم حرف میزنم

در هر صورت همه اتفاقی تقصیر مادر شوهره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

وا یه خورشت خالی کردن چیه مگه؟ 😂😂😂😂😐😐😐

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
مامانت رفتارش خیلی زشته خودتو سرزنش نکن فقط رفتاراشو حفظ کن و وقتی خودت مادر شدی اصلا تکرارشون نکن ع ...

اره همش بهش میگم اگ دختر دار شدم اول ب بهترین نحو احسنت باهاش رفتارو بزرگش میکنم

تقصیر دختر فامیلتونه ک نخود اش شده بنظرم و کاراییی ک تو کردی به چشم مامانت نیومده بخاطر اون  ا ...

بخدا من ازون دخترایی نیستم ک توومهمونی بشینم و تکون نخورم 

کلی کار کردم 

نیگه نه ت  کاری نکردی تو باید تو اشپز خونه خورشت خالی میکردی اخرسر