2777
2789

دلیل این ک راهنمایی خاستم اینک خودم واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

من با دوس پسرم همکلاسی بودیم حدود ۸ ماهه ک کلا باهمیم..تو این مدت خیلی بهم نزدیک بودیم خیلی بیشتر از ۸ ماه عادی.. هر روز تو دانشگاه تا عصر باهم بودیم و بعدشم عصرا میرفتیم بیرون... تو این مدت خیلی بهم وابسته و علاقمند شدیم.. روزای خیلی قشنگی داشتیم.. دعوا و بحثم داشتیم... خانواده هامون دورا دور ازمون شناخت دارن و موافق هستن.. هرکی ما دو تا رو میبینه حس میکنه مث لیلی و مجنون عاشق هم هستیم..واقعا هم همینطور بود.. خیلی همو دوس داشتیم.. از طرف اون مطمئنم ک خیلی دوسم داشت... ولی اخلاقامون بهم نمیخوره اصلا اوایل دعوامون شاید هفته ای یه بار بود ولی الان بعد ۸ ماه هر  دو روز یک بار در حد کات دعوا میکنیم . خیلی خسته شدم خیلی ولی دوسش دارم ..مطمئنم قرار نیست دیگ کسی رو اینطور بخوام...مستاصلم.. نمیدونم چیکار کنم.. اون خیلی عصبیه..اخلاقای خاص داره ک واقعا زجرم میده..از یه طرف باهاش رابطه هم داشتم البت نه کامل..من خیلی مذهبی هستم...اینا عذابم میدن.. اینکه همو ما رو باهم تو دانشگاه دیدن الان بدون اون حس میکنم دارم له میشم زیر نگاه بقیه ... حالم خیلی بده... من سعی کردم خوب شم باهاش ولی اون اخلاقاش خیلی تنده...زجر کشیدم...تنها راه حلم اینکه برم یه شهر دیگ ک اونم امکانش نیست...

برام دعا کنید

همه نکته منفی دارن اگه خیلی شدید نیست مهم نیست زیاد بهش بگو که دوست نداری رفتارشو اگه شرایطش رو داشتی 

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙

همین شما جامعه رد ب گند کشیدین چطور اجازه دادی ب خدت و بی ارزش کردی خدتو باهاش رابطه داشتی متاسفم 

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین شما جامعه رد ب گند کشیدین چطور اجازه دادی ب خدت و بی ارزش کردی خدتو باهاش رابطه داشتی متاسفم&nb ...

بما چ عزیزم. هیچوقت کسیو بخاطر گناه سرزنش نکن. خدا همه جا هست. 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

با توجه به اینکه میگی رفتارش باهات بده باید قیدشو بزنی اصلانم احساس نکن الان با هم نیستین بقیه چی فکر میکنن و چی میگن خیلی از دوستی ها اخرش جدایی همین دوستی با همجنس هم میبینی یه جا فایده نداره و طرف داره اذیتت میکنه بعد کلی صمیمیت یکدفعه کات میشه به این چیزا اصلا فکر نکن 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

هیچوقتم به خاطر اینکه بقیه چی میگن و چی نمیگن خودتو تحت فشار نزار که مثلا برم شهر دیگه این چه حرفیه همون بقیه خودشون پر از عیب و ایرادن پسره هم اگه واقعا میبینی باعث صدمه زدن بهت میشه کاتش کن به خاطر روزهای شیرین که برای همه اوایل شیرین یه عمر جهنم تحمل نکن

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
همین شما جامعه رد ب گند کشیدین چطور اجازه دادی ب خدت و بی ارزش کردی خدتو باهاش رابطه داشتی متاسفم&nb ...

الان شما مریم مقدسی؟من نمیفهمم اصلا چجوری در جایگاه یک انسان بقیه رو قضاوت میکنین.خوبه نعوذبالله خدا نشدین شماها

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
با توجه به اینکه میگی رفتارش باهات بده باید قیدشو بزنی اصلانم احساس نکن الان با هم نیستین بقیه چی فک ...

همش با خودم میگم کاش میرفتم یه حایی ک کسی منو نمیشناخت😭😭

الان شما مریم مقدسی؟من نمیفهمم اصلا چجوری در جایگاه یک انسان بقیه رو قضاوت میکنین.خوبه نعوذبالله خدا ...

بیخیالش... چیزی ک من بهش میگم رابطه در حد دست و بغله نه چیزی ک این فک میکنه

همش با خودم میگم کاش میرفتم یه حایی ک کسی منو نمیشناخت😭😭

درک میکنم ولی اصلا اهمیت نده همه میدونن خیلی کم پیش میاد این دوستی ها به ازدواج و اینها برسه بعدم تو سرت بالای خانواده ها درجریان بودن برای قضیه رابطه هم سعی کن فراموشش کنی یک مدت بگذره حالت خوب میشه اولش طبیعیه ناراحت باشی و غصه بخوری به خودت فرصت بده عزیزم

بیخیالش... چیزی ک من بهش میگم رابطه در حد دست و بغله نه چیزی ک این فک میکنه

اصلا هرچی هم باشه عزیزم کسی رو تو قبر شما نمیزارن.

هرکسی هم شرایط زندگیش با بقیه فرق داره.خدا هم باتوجه به همون شرایط، محل زندگیش و خیلی چیزای دیگ میسنجه اونو.تفسیر سوره نساء ایه ۳۲ دقیقا به همین موضوع اشاره داره و خیلی قشنگه.

برای همین هست که میگن کسی رو قضاوت نکنین اصلا چون شما تو شرایط طرف نبودین اگر هم خبطی کرده خدای بالاسر هست به بنده هاش ربطی نداره😊

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟