ambiguous مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 عنوان عیدی برای بچه ۵ و ۶ ساله | مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 54 پست بچهها یه کمک فکری بدید عیدی برای خواهرزادهها چی بگیرم؟ یکیشون دختره، یکیشون پسر. ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم) 1401/12/15 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسفاطمه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 6819 ۵۰ تومن بزار تو پاکت بده دستشون والا ما بچه بودیم ۱۰۰۰تومنمون میدادن میخواستیم پرواز کنیم بچگی ما که هیچ هنوز به دخترای من اگر بدن یکی ده تومن میدن
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 ۵۰ تومن بزار تو پاکت بده دستشون والا ما بچه بودیم ۱۰۰۰تومنمون میدادن میخواستیم پرواز کنیم 😂😂 ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
sinderella_2000 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 3262 منم نفری ۲۰۰ نهایت هزینه کنم خیلیه بابا شوهر من رستوران داره میگم به خواهرزاده هات نفری ۱۰۰ بده عیدی میگه نه زیادشونه نفری ۵۰ میدم بسه
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 بچگی ما که هیچ هنوز به دخترای من اگر بدن یکی ده تومن میدن اشکالی نداره، تنشون سلامت ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
یاسفاطمه عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 6819 خیلیه بابا شوهر من رستوران داره میگم به خواهرزاده هات نفری ۱۰۰ بده عیدی میگه نه زیادشونه نفری ۵۰ مید ... درامدتون خوبه اوناهم به شما عیدی میدن؟
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 همه فکر میکنن بچه با کادو فقط شاد میشه،من دیگه خونه ام از بس اسباب بازی دارن بچه ها ،جا نداره،بچه ها ... درست میگید، ولی سلیقه خودم کادوئه بیشتر تا پول ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
sinderella_2000 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 3262 خیلی کمه آخه بخوان هم با ۵۰ تومن نمیتونن چیزی بخرن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود بقیه عیدیا هم هست دیگه
avaaaaa1 عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2130 قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود بقیه عیدیا هم هست دیگه 😂👌🏻
sinderella_2000 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 3262 بچگی ما که هیچ هنوز به دخترای من اگر بدن یکی ده تومن میدن عیدیه دیگه مهم رسم قشنگیه که پولو میزارن لای قرآن بخاطر برکتش میدن الانم هر کس گرفتاری خودشو داره اقوام و بچه هم زیاده اگر وسعشون میرسید بیشتر میدادن
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 واسه زنداداشم یه ماگ خریدم، عیدی بچهها رو دوست دارم بیشتر بدم گفتم اون شاید ناراحت شه. البته خیلی دختر خوبیهها فقط میگم ته دلش ناراحت نشه ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
sinderella_2000 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 3262 درامدتون خوبه اوناهم به شما عیدی میدن؟ باورت میشه سال اولی که عقد کردیم پدر شوهرم ۵۰ تومن از تو جیبش درآورد تو پاکتم نذاشته بود داد بهم به عنوان عیدی
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 اسباب بازی آره خوبه، ولی خیلی گرون شده فکرکنم ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 اگه میره امسال مهد واسش کوله بگیر...واسه اون یکی هم عروسک فکرکنم داره کوله ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
ambiguous مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 اسباب بازی و عروسک گزینه خوبیه اگه پولم برسه با این گرونی اسباب بازی ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)