2777
2789
عنوان

عیدی برای بچه ۵ و ۶ ساله

618 بازدید | 54 پست

بچه‌ها یه کمک فکری بدید عیدی برای خواهرزاده‌ها چی بگیرم؟ یکیشون دختره، یکیشون پسر.

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام نفری ۱۰۰ تومن بدم بهشون وسعم در همین حده😅

منم نفری ۲۰۰ نهایت هزینه کنم

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
پول بده

نه خودم کادو نقدی دوس ندارم، بچه‌ها هم کادو بیشتر دوست دارن

این پیج هایی هست بازی فکری وکتابهای مختلف دارن یه بازی خوب با کتاب براشون بخر

آره پیشنهاد خوبیه😍

همه فکر میکنن بچه با کادو فقط شاد میشه،من دیگه خونه ام از بس اسباب بازی دارن بچه ها ،جا نداره،بچه های الان باهوشن،من دخترم تازه ۵ساله شده و خدایی با پول خوشحال میشه یه نقشه هایی داره و در حال  پس انداز،همون پول رو بهش بده شاد هم میشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷