2777
2789
عنوان

مشروط شدم

2676 بازدید | 20 پست

دوستان من سه ترم مشروط شدم،ترم پنجم تمام شده درخواست کمیسیون مواردخاص دادم،۴۵واحدهم پاس کردم ب نظرتون بااین شرایط اخراج میشم یعنی هیچ راهی نیس تروخداراهنماییم کنین😭😭

تو ۵ ترم فقط ۴۵ تا!!!!؟

خدایی جای جبران نذاشتی

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی هر ترم چند واحد حدودا باید پاس بشه؟

۲۰ معمولا 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
خب مدارک پزشکی هم دارم یعنی میشه کاری کرد

فک نمیکنم

اگراخراج بشم داغش ب دلم میمونه😭😭

عزیزم خب باید یکم تلاش میکردی 

اندازه ۲ ترم کلا واحد پاس کردی

ببخشید اینجوری میگم شما کارنامه خوبی هم نداری گلم من یک ترم فقط مشروط شدم اونم سر مریضی که مدرک پزشکی داشتم و منو فرستادن پیش رییس دانشگاه کل کارنامه نگاه کرد چون هر ترم 20_22 واحد پاس کرده بودم نمرهام بالای 16 بود و کل استادا قبولم داشتن رییس دانشگاه اجازه داده حذف ترم کنم مشروطی از بین بره ولی با شرایط شما دیدم دانشجوهای اخراج شده رو