2777
2789

بچه ها دفعه پیش ازمایش دادم تیروئید TSH زده بود ۵.۵۷ اون میانگینش رو هم زده بود۴.۲_0.27 دکتر دارو داد گفت ۲ ماه بخور بعد بیا ازمایش دوباره .خوردم بعدش میخواستم برم برای ازمایشای هورمونی دیگه(مشکوکم به تنبلی تخمدان)بعد به دکترم گفتم تیروئید رو هم برام بنویس چک بشه .بعد الان نگاه کردم خودم جواب ازمایشم رو TSH رو زده ۳.۹ میانگینش رو زده 5.2_0.32 

یعنی خوب شده؟😍🥺

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تیروئید خوب نمیشه که چیزی که کم کار هست یهو شروع به کار نمیکنه ولی با دارو مثل یک ادم معمولی میشی

قرص بهت اثر کرده و کمک کرده امده پایین 

اگه میخوای باردار بشی هم باید عددت پایین تر بیاد 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

خوب که نشده با دارو کنترل شده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

منم گرفتم۷,۴ هست ک باید سه ماه قرص بخورم و بعد برم آزمایش و سونو و ببرم 

شما تنظیم شده ولی دکتر تشخیص میده ک ادامه بدی با دوز قرص کمتر یا میگه نخور و آزمایش و چک باید سه ماهه بدی 

وگرنه خدا وشکر تنظیم شده

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

مث من ..منم ۵.۶ بود البته باردارم تیروئید گرفتم بعد دوماه تقریبا الان شده ۳.۷...روزی نصف قرض میخورم

هفته دیگه برم دکتر ببینم چی میگه

شما هم خوبه باز ببین دکتر چی میگه قرص فک نکنم نباید قطع بشه بیاد پایین تر بهتره

تو کم کاری تیرویید قرص رو برای تمام عمر باید بخوری خوب شدن معنا نداره یعنی این طور نیس که قرص بخوری ...

مال من چون ارثی نبود و بعد زایمان گرفتم خوب شد

یه ماه قرص نخوردم بعد رفتم آزمایش دادم نرمال بود

ولی خب ارثی فکر نکنم خوب بشه لااقل با طب مدرن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بله ولی بایدببینی بدون دارو هم روی همین عدد میمونه یا ن دکتر غدد رفتی؟  فعلا قرص و قطع نکن ن ...

اره عزیزم .اهان منظور از کنترل شدن اینه که با دارو تپ حد نرمال قرار میگیره؟راستش ۳ ماهه داروم تموم شده .۲ ۳ ماهه نمیخورم .ولی اگه لازم باشه دوباره شروع مبکنم میخورم .نه هنوز نرفتم .این ازمایش رو باید ببرم دکتر زنان .اون نگاه کنه ببینم مشکلات هورمونی دیگه ای هم اگه دارم مشخص بشه بعد یهویی برم پیش دکتر غدد

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

تیروئید کم کاری غده تیروئید هست 

سرماخوردگی نیست که با یک دوره دارو خوب بشه 

داروش همیشگیه تا اخر عمر بر حسب ازمایش هر 6 ماه دکتر دوزش و تعیین میکنه 

من الان 5 ساله دارم

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
خوب که نشده با دارو کنترل شده

کنترل شدن یعنی چی من متوجه نمیشم🥲

مال من چون ارثی نبود و بعد زایمان گرفتم خوب شد یه ماه قرص نخوردم بعد رفتم آزمایش دادم نرمال بود ول ...

مشکل کم کاری تیرویید انواع مختلف داره

اونی که شما داشتید تیرویدیت بود احتمالا که یه مرحله ای تیرویید کم کار میشه

این خانم احتمالا کم کاری تیرویید داره که مدلش با کم کاری شما فرق داره

طب سنتی هم کار خاصی برای بهبود علایم کم کاری تیروییدی که این خانم  داره نمیکنه و باید هورمون به صور ت خوراکی جایگزین بشه

کنترل شدن یعنی چی من متوجه نمیشم🥲

یعنی قرص رو قطع کنی دوباره همون میشه تیروئیدت

ولی الان با قرص خوبه

اگه میخوای باردار بشی نگران نباش اقدام کن باردار شدی برو پیش متخصص غدد