2777
2789
عنوان

تیروئیدم خوب شده😍😍بیاید کمک برا تفسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4432 بازدید | 20 پست
مشکل کم کاری تیرویید انواع مختلف داره اونی که شما داشتید تیرویدیت بود احتمالا که یه مرحله ای تیرویی ...

نه کاملا خوب میکنه طب سنتی البته باید طبیب خیلی حاذق باشه و کل طبع و سیستم بدنی بیمار  رو بررسی کنه نه اینکه بگی من گم کاری دارم یه دمنوش بهت بده بگه برو اینو بخور

نمیدونم من بعد زایمان گرفتم علائمش هم فقط یبوست بود که خوب نمیشد

حدود سه سال قرص خوردم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر سر خود قرص و قطع نکن 

الانم ازمایشت و ببر دکتر نشان بده 

وقتی هی میخوری قطع میکنی بدنت مقاوم میشه 

هیچ وقت اینکار را نکن

دنبال دارو گیاهی هم نرو هورمون با گیاه درمان نمیشه 

متاسفانه ممکنه مشکلات قند و تنبلی تخمدان هم ایجد کنه چون همه با هم مرتبط هستند 

حتی باعث میشه در بعضی ادمها چربی خونشان بالا بره 

خلاصه هر جا رفتی بگو تیروئید دارم 

چون باید هم مواظب تداخل دارویی باشی هم مواظب تغذیت 

ولی زندگیت مثل ادم عادی در جریانه 

ورزش کن و رژیم سالم داشته باش 

ویتامین دی هم یادت نره 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
یعنی قرص رو قطع کنی دوباره همون میشه تیروئیدت ولی الان با قرص خوبه اگه میخوای باردار بشی نگران نبا ...

نه مجردم

مرسی عزیز دلم❤️❤️

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
استاتر سر خود قرص و قطع نکن  الانم ازمایشت و ببر دکتر نشان بده  وقتی هی میخوری قطع میکنی ...

سلام عزیز دلم چشم❤️

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
نه مجردم مرسی عزیز دلم❤️❤️

خوب پس نگران نباش هیچ تاثیری تو زندگیت نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟