2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش کی تو خاک بکارم گل افتابگردان بده خیس کردم تخمشو

بکار کم کم 

ارتفاع خاک گلدونم کم بریز چون دراز میشن میان بالا جالب نیس

بعد عیدم بذار تو باغچه

با گلدون بزرگ 

بیرون باشه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
بعدش کی تو خاک بکارم گل افتابگردان بده خیس مردم تخمشو

تخم افتابگردونو تواب خیس کنی خودش شکفته میشه و ازدونش درمیاد بیرون فقط مرتب ابشو تازه کن که خراب نشه جای سایه بذار 

بعد که نیش بزنه میبینیش اجازه بده تواب بمونه تا ریشه بندازه بعدتوخاک بکارش

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم میدونم میخوام  ببینم بکارم تو خاک گل میشه؟

اره پس چی 

میشه خوبم میشه فقط زمانی توخاک بکار ک ریشه داده باشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بکار کم کم  ارتفاع خاک گلدونم کم بریز چون دراز میشن میان بالا جالب نیس بعد عیدم بذار تو باغچه ...

یعنی جونه که زد بکارم تو خاک گلم میده؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
اره پس چی  میشه خوبم میشه فقط زمانی توخاک بکار ک ریشه داده باشه

تو سایت نوشته بعد از ۳ یا. ۴ روز ریشه میده بعد از خیس کردن بزارمش بین دستمال نخی مرطوبش کنم؟

تخم افتابگردونو تواب خیس کنی خودش شکفته میشه و ازدونش درمیاد بیرون فقط مرتب ابشو تازه کن که خراب نشه ...

اخه نوشته یک روز تو اب بمونه بعد بزارش بین دیتمال نخی تا ۴ روز که جونه بزنه

یعنی جونه که زد بکارم تو خاک گلم میده؟

نه همینجوری بکار

اره ولی نه به ای سرعت 

چند ماه بعد گل میده

من تو گلدون بزرگ کاشتم بعد انتقال دادم باغچه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
تو سایت نوشته بعد از ۳ یا. ۴ روز ریشه میده بعد از خیس کردن بزارمش بین دستمال نخی مرطوبش کنم؟

ببین همین ک ریشه داد باید توخاک بکاریش

اگ میخواس سبزه عید بشه داخل دستمال مرطوب نذار زیرش هیچی نذار  

کاملا ابشو خالی کن توظرفت پهن کن و روش یه دستمالو مرطوب کن نمشو بچلون و روش پهن کن بذار تونور غیر مستقیم همین دیدی دستمال خشک شد دوباره خیس کن ابشو بچلون رو تخمه ها پهن کن 

و فقط صبحا اب بریز با اسپری یکم وایسا ابی ک ته ظرف جمع میشه رو کلا خالی کن و دوباره دستمال نمدار بذار تا ۳  روز دستمال نمدار بذار ک جوونه اش رشد کرده باشه و ریشه داده باشه

بعد اون دیگه دستمال نذار اجازه بده سبز بشه

و تونور باشه حتما 

بعد تاعید سبزمیشه و قدمیکشه

اگ ته ظرف اب جمع بشه تخمه هات کپک میزنن حواست باشه اب انباشت شده ته ظرفو خالی کنی یواش