2777
2789
عنوان

کیا شوخی دوست ندارن؟شوخی حد داره

384 بازدید | 33 پست

خانواده همسرم زیاد شوخی میکنن

ولی دیگه حس میکنم همه حرفاشون شوخیه

پس کدوم جدیه

هی گفتن بابا شوخی کردیم به دل نگیر

مثلا چیزی میخرم بدش میگن بعد میگن چرا به دل میگیری شوخی بود

اصن هم نمیگن خوشکله مبارکه

مشکل از منه؟

ن شوخیاشون بیجاس تذکر بده 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدم میاد شخصیت جدی دارم

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

منم بدم میاد بعضی از شوخیا واقعا توهینه

مثلا دیروز همسایمون باردال بود رفتیم بهش سر زدیم شوهرش اومد از درتو گفت ک اینو( ینی منو) اوردی جلوت گذاشتی ک بچه شبیه این شه حدااقل برادرشو میاوردی😐🤣

بعد بهم گفت تو برج زهرماری دراخرگفت شوخی میکنم

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

مشکل ازوناست، شایدم میخوان غیرمستقیم چیزی بگن

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
منم از شوخی خوشم نمیاد‌کلا جنبم خیلی کمه یعنی صفره فقط ب شوهرم احازه شوخی میدم اونم ن خیلی 

اره

خب من همینم....

خانواده شوهرم گفتن دیگه باهات شوخی نمیکنیم

دادم... اما فکرمیکنن خیلی خشکم که شوخی دوست ندارم چون میگن ما به فلانی هم میگیم ولی اصلا به دل نم ...

بگو اون ب دل نمیگیره من ب دل میگیرم من اون نیستم شوخیاتون با اون بکنید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...