2777
2789

کار ما تولید و پخش اکسسوری هستش

قرار هستش تیم فروش تشکیل بدیم

نه مثل بازاریابیا که فروشنده مجبوره کلی پیج و چنل بزنه و ادما رو مجبور کنه بخرن و این داستانا..

شما باید محصولات رو معرفی کنید به افراد

حالا توی دوست و اشنا یا مجازی توی هر اپی که راحت بودین..

اگه با پیج و کانال زدن راحتتر هستین هم ما حمایت میکنیم

و میتونین محصولات رو به افراد معرفی کنین و بفروشین

یا مشتری رو ارجاع بدین به مدیر فروش

درهر صورت پورسانت شما درنظر گرفته میشه

حقوقتون هم بین ۱۰ الی ۱۵ درصد از میزان فروش هست

کجا باید ثبت نام کنیم

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این نوع بازاریابی تاثیر هم داشته تو فروشتون،منم تولید کننده هستم میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون

بله قطعا

سود دریافتی خودتون کم میشه ولی زمان زیادی رو میخره

کاری که شما باید زمان زیادی براش بزارین تقسیم میشه بین چندنفر با زمان کم

هم به نفع شماس هم اونا

خیلی ممنون ازتون ،پرفروش و پر روزی باشید

ممنونم همچنین

البته اگه به صورت تخصصی بازاریاب استخدام کنین درامدتون بیشتره

من دیدم خیلیا تو مجازی دنبال کار میگردن گفتم یه دستی هم گرفته باشم