2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقه تون کیه ؟

162 بازدید | 24 پست

من خودم از هیراد یک غمی تو صداشه و مظلومیت خاصی تو چهره ش

ولی از نظر جذابیت و خوش تیپی امیر مقاره 

شما چی ؟

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر صدا محسن چاوشی

از نظر محتوای ترانه‌ها و لایف استایل دن رینولدز

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اهنگ های هندی دوس دارم 

ایرانی ها ایوان و ایکس بند 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
علی یاسینی شروین(لطفا چرتو پرت نگید من دوس دارم)

اتفاقا خیلی ام قشنگه منم صدای شروینو دوس دارم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
2790
2778
2791
2779
2792