2777
2789
عنوان

بچها عکس میذارم نظر میخام 📸📷

212 بازدید | 6 پست

بنظرتون با این عدس ها میشه سبزه گذاشت ؟

سبزش چطور میشه خوب میشه یانه؟

آخه شنیدم میگن این عدس سکه ای ها خوب نمیشه سبزشون .باید از اون عدس ریز ها بزاری که قرمزن !!!

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬

منم امروز میخوام بکارم.. توخاک ک بکارم میاد بلد نیستم اونجوری بکارم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز میخوام بکارم.. توخاک ک بکارم میاد بلد نیستم اونجوری بکارم

تو خاک باید حداق یکماه قبل عید بزاری چون فرآیند رشدش دیر تره.

ولی تو خاک بزاری تا بعد عید هم سبزت هی سبزه

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬
تو خاک باید حداق یکماه قبل عید بزاری چون فرآیند رشدش دیر تره. ولی تو خاک بزاری تا بعد عید هم سبزت ه ...

سفره پهن نمیکنم فقط بقول قدیمی ها برا مبارکی میخوام بکارم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
سفره پهن نمیکنم فقط بقول قدیمی ها برا مبارکی میخوام بکارم

چرا عزیزم سفره پهن کن .

چرا عزیزم سفره پهن کن .

شور شوقی نیست خواهر پولشو هم ندارم.. پسر داییم تازع فوت کرد دلم نمیگیره سفره پهن کنم جوون بود .. هرچند ازوقتی ازدواج کردم شور شوق ها تموم شده شدم افسرده.. فقط امیدم بخدا هست ک اسایش ارامش بیاره تو زندگیم و دشمنان زندگیم از زندگیم دور کنه🤲🙏❤️